2777
2789
عنوان

چند روز بعد از زایمان رفتید بیرون؟

1536 بازدید | 48 پست

من ۶ روزه زایمان کردم..

دیشب شوهرم میخواست بره داروخونه ‌‌‌‌‌‌‌منم باهاش رفتم البته با ماشین نیم ساعت بیشترم طول نکشید..

امروز ۱۲ امین سالگردمونه میخوام دو ساعت با ماشین باهاش برم بیرون خیلی دلم گرفته...طوری نمیشه؟ البته بچه رو میزارم پیش مامانم شیر هم میزارم پیشش

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ درد نداری برو

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

بچم بیمارستان بود

از روز بعد زایمان هرشب مسیر ۴۰ دقیقه ای میرفتم پسرمو می‌دیدم 🥺

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
فرداش ، بچه را بردم دکتر 

فرداش من حالم خوب نبود مامانم و شوهرم بچه رو بردن

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
من ۴ روز بعدش پیاده رفتم آرایشگاه 😅😅 نه اصلا خیالت راحت هیچی نمیشه 😍😍

ماشالله هم قدرت بدنی و هم دل و حوصله ات

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اگه بخیه هات موقع  نشستن توی ماشین اذیتت نمیکنن اشکالی نداره برو عزیزم اگه میتونی این بالشتک های طبی بزار زیر پات تا بعدش درو سراغت نیاد برو خوش بگذره   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹