2777
2789
عنوان

هوس حلوا 😔

1600 بازدید | 15 پست

هر وقت دلم هوس حلوا کرد یکی مرده!

یه بار بچه بودم به مادربزرگم گفتم حلوا درست میکنی؟ گفت بخواب صبح برات درست میکنم. صبح بیدار نشده بودیم هنوز خبر آوردن یکی از بچه های اقواممون فوت کرده. مادربزرگم گفت دلت خنک شد. حالا برو اونجا حلوا بخور!

این موند تو ذهنم و همیشه هر وقت دلم خواسته یکی مرده.

مثلا یه بار هم‌سوار اتوبوس داشتم با دوستم از شمال برمیگشتم گفتم اتوبوس چه بوی حلوا میده. گفت من حس نمیکنم.  گفتم چرا خیلی زیاده. حالا رفتم خونه درست میکنم. تو راه بهم زنگ زدن‌که خالم فوت شده.

آخرین بار هم داشتم به همکارم همینا رو میگفتم. و گفتم دلم حلوا میخواد گفت فردا برات درست میکنم میارم. فرداش نرفتم سرکار چون مادربزرگم فوت کرد. تا یه هفته هیچکی تو شرکت باهام درست حرف نمیزد 😔😔😔

امروزم دلم‌خواست

خدا بخیر کنه 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات شده یه باور غلط ،اخه عاقلانه بهش فکر کن ببین همچین چیزی میشه ،من همش حلوا درست میکنم هیچی هم نمیشه ، این بار بلند شو حلوا درست کن به خودت ثابت کن ک هیچی نمیشه مگه مرگ و زندگی آدمها شوخیه ک دست حلوای تو باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

منم حامله بودم هم هوس گوشت یا یکی از غذاهایی که توش گوسفند دخیل بود یه گوسفند از گله پدرشوهرم به چاقو میومد😁😁😁تا آخر بارداریم ۱۷تا گوسفند رو سربریدن 

بعدنا فهمیدیم قدیمیا میگفتن نباید از گوشت گله خودشون به زن باردار بدن وگرنه هم بچش هوس کنه گوسفند ها به چاقو میان 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
آخرشم بچم نموند که چشش زدن بسکه خوشگل بود هشت ماهگی مرد 

ااااا چقدر ناراحت شدم😭

ایشالا خدا بازم دامنت رو سبز کنه و یه بچه دوست داشتنی بده بهت

و یه عمر با عزت به خودت و عزیزانت بده 💕

ااااا چقدر ناراحت شدم😭 ایشالا خدا بازم دامنت رو سبز کنه و یه بچه دوست داشتنی بده بهت و یه عمر با ...

سه تا پسر دارم الان عزیزم 😍😘

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج