2777
2789
عنوان

جادو برای جدایی ۲ نفر

3367 بازدید | 22 پست

سلام دوستان عزیز امروز یک موضوعی در محل کارم رخ داده، ذهنم مشغول کرده؟

آیا امکان این هست که بشه با ج.ا.د.و و این گونه چیزها باعث درگیری و طلاق بین زن و شوهر شد؟

امروز دوتاجوان خواستار جدایی بودند که عاشق هم بودند و خیلی بهم علاقه داشتند از ابتدا ولی بخاطر دخالت ها و مشکلاتی که خانواده شوهر برای این دو زوج بوجود آوردند میخواستند جدا بشن؟ 

دختره اشک می ریخت که کسی بهش گفته برات جادو گرفتند برای سیاهی و اون فرد خواهر همسرش بود.

من مونده بودم چی بگم؟

کسی با چنین چیزهایی در زندگی اطرافیان خدایی ناکرده مواجه شده ؟

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

امروز چتونه یکی شوهرشو میخواد بکشه یکی جادو میخواد  

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکای امروز 

جادو جمبل 

چشم زدن 

طلسم از راه دور 

😂🤦🏻‍♀️خواهش میکنم.... 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

من شنیدم که همچین کار هایی میکنن

و تاثیر دارح هر کسی که میگه خرافات هست الکی میگن 

چون دعا واقعا تاثیر دارح 

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 

من اعتقاد ندارم . ولی شنیدم تو فامیلمون همچین کاری کردند . انگار آقاهه خانمه رو دوست نداشته خانوادش براش دعا گرفتن .

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

امروز چتونه یکی شوهرشو میخواد بکشه یکی جادو میخواد    

من گفتم جادو میخواهم😂قشنگ جان متن درست بخوان

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
تاپیکای امروز  جادو جمبل  چشم زدن  طلسم از راه دور  😂🤦🏻‍♀️خواهش میکنم.... ...

😂😂😂توی دنیای واقعی ام همین بود این موضوع را در محل کارم به چشم دیدم

اصلا پیگیر این مسائل نباش عزیزم،چیزهای ماورایی هست در تمام نقاط دنیا هم هست،اما هرکسی این چیزارو بلد نیست،بیشتریا متقلب هستند،فقط متاسفم برای کسی که با دعا و جادو هم این دنیا و هم اخرتشو میفروشه ،خدا بدادش برسه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
اصلا پیگیر این مسائل نباش عزیزم،چیزهای ماورایی هست در تمام نقاط دنیا هم هست،اما هرکسی این چیزارو بلد ...

آره واقعا دختر و پسر جوان 

عاشق و معشوق 

دختره گفت دیگه حتی شوهرش بهش نگاهم نمیکنه

جادو وطلسم درمورد افرادی با ارتباطشون با خدا نزدیک باشه بی اثره  از حرز وقران وعبادتهای دیگه کم ...

من چیزی به دختر خانم نگفتم فقط از گریه ها و بحث هاش با یکی از اعضای خانواده اش توی سالن این چیزها را فهمیدم.

من چیزی به دختر خانم نگفتم فقط از گریه ها و بحث هاش با یکی از اعضای خانواده اش توی سالن این چیزها را ...

خوب عزیزم اگه بخواین میتونید غیر مستقیم بحث رو  باز کنید وراهنمایش کنید وبرای طلاقشم یه مدت دور  از هم زندگی کنند تا اوضاع بهتر بشه