2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم به خونه مادرتون رفتن حساسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 32 پست
نه مشکل نداشتم. بیشتر از شوهرت تعریف کن بیشتر بهش محبت کن

نمیدونم حس می‌کنه من خونه مادرم که میرم منو اونجا میخورن تموم میشم 😭

تأثیرات حرفهای دیگرانه ، به خدا خیلی بهش احترام میزارن خانواده ام نمی‌دونم چه کار کنم خوب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری خوب کنم ؟ میشه راهنمایی کنی  آخه مادرم خدا وکیلی خیلی بهش احترام میزاره خیلی دوسش داره ن ...

همسرتون فک کنم دهن بین باشه 

همش بگو مامان عاشق توهه 

همش به فکرتوهه 

پیراهن بخر کادو بده بگه از طرف مامانه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اجازه شوهر لازمه بجر خانه پدری، زیر بار نرو بگو ارامش میگیرم اونجا واین ارامش چراغ زندگیتو روشن تر م ...

میگم اجازه نمی‌خواد خونه پدرم رفتن ، میگه حق نداری بری بدون اجازه ، دعوا راه میندازه

نمی‌دونم چجوری ارومش کنم این اخلاق ترک کنه

میگم اجازه نمی‌خواد خونه پدرم رفتن ، میگه حق نداری بری بدون اجازه ، دعوا راه میندازه نمی‌دونم چجوری ...

بگو هم برای زندگیت صرفه جویی میشه هم ارامش میگیرم، تو باید مشکلشو با اونا بفهمی شاید اعتراض میکنه که خونه مادر منم برو

نباید دهن بین باشه  رو بهترشدن روابط شون کار کن  الکی مثلا پیراهن بخر بگو مامانم خرید بر ...

خوبی زیاد میکنن بهش پدر و مادرم ، بخدا ذره ای که خانواده من به همسرم احترام میزارن خانواده خودش به من نمیزارن

تحویلش میگیرن ولی بازم دهن بین مادرشه

نمی‌دونم چجوری این اخلاق رپ ترک کنه

خوبی زیاد میکنن بهش پدر و مادرم ، بخدا ذره ای که خانواده من به همسرم احترام میزارن خانواده خودش به م ...

بچه ننه هست پس😬😬کارت ساختس خواهر مرد بچه ننه خیلی سخته 

روابط شو کم کن نتونه زیاد بره اون ور ک اموزشش بدن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بچه ننه هست پس😬😬کارت ساختس خواهر مرد بچه ننه خیلی سخته  روابط شو کم کن نتونه زیاد بره اون ور ...

از قبل تو مغزش رفته 😭 زمانی که تازه عقد کرده بودیم خیلی خوب بود خونمون میومد  رفیق بود با پدر و مادرم چند وقت بعد انقد بدگویی شنید از مادرش که دیگه مثل قبل نشد 

مثلا تو حرفات بعضی وقتا بگو مامانم خیلی دوستت داره و ... 

خودش داره به چشم میبینه اینارو ولی دور از جونش عین گربه میمونه😕 

جلوی روی پدر و مادرم بروز نمیده ولی خوشش نمیاد سمتشون برم 😭

مثلاً مادرم شام دعوتمون کرده رد می‌کنه میگه راحت نیستم ، یا اگه شام بریم کلی غذا و مخلفات می‌اره تحویل میگیرنش ولی چند روز بعد دوباره مثل قبل میشه 

خودش داره به چشم میبینه اینارو ولی دور از جونش عین گربه میمونه😕  جلوی روی پدر و مادرم بروز نم ...

اشکال نداره درست میشه کم کم از محبت مامان و بابات بهش بگو اگه یه بار گفت نرو بهش بگو چشم دلم تنگ شده بود دوست داشتم برم  دوسه بار اینطور بگی مطمئن باش شوهرت دفعه بعد خودش بهت میگه بیا بریم به خانواده ت سر بزنیم