2777
2789

خانما توروخدا خواهرانه راهنمایی کنید منو

همسرم خیلی سر این مسئله ناراحتم می‌کنه 

نمی‌دونم چرا حساسه ، من در هفته یکبار بدون خودش میرم و یکبار آخر هفته با خودش ،خدا نکنه بخوام یک هفته یه ذره بیشتر برم اجازه نمیده یا دعوا می‌کنه

نمیزاره برم 😭

وقتی هم که خودم تنها میرم ازم هی سوال می‌کنه کی رفتی کی برگشتی چرا زیاد موندی ، اونجا نمون زیاد 

خیلی ناراحتم ، من بچه این خانواده ام چرا باید سر خونه پدرم رفتن سوال پیچ بشم ؟ شما اول ازدواج این مشکل رو داشتید ؟ چجوری حلش کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمن با مادرتون مشکل دارند  همسرمن عاشق مامانمه بیست چهارساعته میچسبه بهش بغلش میکنه😅 روابط ...

فامیل نزدیکشه مادرم ، اینجوری نبود قبلا ، بسکه بدگویی شنید از مادرش نسبت به خانواده من اینجوری شد 

عوض هم نمیشه 

نه کاری نداره باهام میگه خوش بگذرون خودشم باهام میاد

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

حتمن با مادرتون مشکل دارند  همسرمن عاشق مامانمه بیست چهارساعته میچسبه بهش بغلش میکنه😅 روابط ...

چجوری خوب کنم ؟ میشه راهنمایی کنی 

آخه مادرم خدا وکیلی خیلی بهش احترام میزاره خیلی دوسش داره نمی‌دونم چرا اینجوری میکنه

فامیل نزدیکشه مادرم ، اینجوری نبود قبلا ، بسکه بدگویی شنید از مادرش نسبت به خانواده من اینجوری شد&nb ...

نباید دهن بین باشه 

رو بهترشدن روابط شون کار کن 

الکی مثلا پیراهن بخر بگو مامانم خرید برات

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

من بیست دقیقه راه  با ماشین تا خونه مامانم میرم صبح و قبل اومدن شوهرم یعنی غروب هم میام ،،خونه مامانم غذا هم درست میکنم میارم حالا هر روز برم یا ده هفته یه بار فرق ندارها به حالش البته اگه مامانم بزاره که سالی یه بارم نمیرم حوصله ندارم