2777
2789
عنوان

شوهرم جلوی همه با من دعوا میکنه

544 بازدید | 8 پست

یه چیز الکی رو میگه جدی چرا اینجوری کردی نباید اینجوری کنی درست رفتار کن و فلان

الان یه چیزی خواست یه دقیقه دیر فرستادم جلوی مادرش و زن فامیلشون برگشت بهم گفت من بت نگفتم برام فلان چیزو بیار نیووردی؟ چجوری بگمت دیگه

همیشه اینجوریه خیلی ضایعم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشیدا ولی شوهر منم اینجوریه منم میکوبم تو دهنش تا اون باشه قلدر بازی در نیار ارزمو بیاره پایین

اینیو که میگم بابتش معذرت میخوام ولی بگو فلج ک نزستی برو خودتت بیار زن گرفتی حمال نگرفتی ک پیش خونوادتت صداتتو بندازی سرت هر موقع فلج شدی چشم‌من میارم  معذرت میخوام ولی حالتو میفهمم بتر از اینارم باید بگیم اما چون نمیخوام اختلاف پیش بیاد من همینو میگم فقط هم اون هم مادرش خفه میشن

تو خلوت حالیش کن که حق نداره

حتی اگه پدری برادری داری تهدیدش کنید

وگرنه مثل مادرشوهر من تو پیری جلوی جمع ضایعات میکنه و هیچی نمیتونی بگی

پدرشوهرم تو مهمونی شلوغ که همه فامیل هم هستن آنچنان مادرشوهرم رو خرد میکنه همه دلشون براش میسوزه ولی کاری از دستمون برنمیاد

تو رو خدا برخورد کن و آدمش کن

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.
خیلی ببخشیدا ولی شوهر منم اینجوریه منم میکوبم تو دهنش تا اون باشه قلدر بازی در نیار ارزمو بیاره پایی ...

آفرین جلوی اینجور آدمها هر قدر کوتاه بیای بدرفتار تر میشن

مادرشوهرتم هیچی نمیگه؟؟ ولی من از خودش بی ابروترم جوابشو میدم

نه بدبخت اصلا صداش در نمیاد‌ اصلا خیلی وقتا از دستش عصبانی میشم که جرا هیچی نمیگی؟ البته پدرشوهرم فوق العاده فوق العاده سلیطه و بی آبرو هست، اصلا نمیتونی تصور کنی چه جور موجودیه. بسیار شخصیت نفرت انگیزی داره

آفرین جوابشو بده. جلوی این مردا کوتاه بیای پر روتر میشن