2777
2789
عنوان

شوهرم امروز نرفته سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 42 پست

‏تعهد داشتن در یه رابطه چجوریه؟

متعهد بودن در رابطه فقط خیانت نکردن نیست!

جان گاتمن روانشناسی که ۴۰ سال به مطالعه بر روی روابط عاطفی کار کرد و آزمایشگاه عشق رو تاسیس کرد برای مطالعاتش، رابطه رو اینجوری تشبیه میکنه

گاتمن میگه رابطه سالم مثل یه خونه میمونه که از دوتا ستون تشکیل شده

یکی از این ستون ها تعهده

جان گاتمن تعهد رو اینجوری تعریف میکنه " تعهد یعنی در هرلحظه و در هرانتخاب و کاری که انجام میدم، شریک عاطفی خودم رو در نظر میگیرم!"

یعنی تعهد فقط با یه بله گفتن و قبول کردن رابطه اتفاق نمیفته، باید هر لحظه بهش متعهد باشی و خودت رو ثابت کنی!

پس تعهد یعنی چی؟

یعنی همیشه برای رابطمون وقت میذارم

یعنی تو اولویت زندگی منی

یعنی مثل همون روز اول بهت توجه می کنم و عشق میدم.

یعنی به خط قرمزهایی که داری احترام میذارم.

وقتی شرایطم تغییر کنه رفتار و حسم به تو تغییر نمیکنه.

وقتی جایی برم که آدم های جدیدی آشنا بشم، بازم اولویت من تویی.

پس تعهد فقط خیانت نکردن نیست، همین که مثل قبل بهش توجه نکنی، براش وقت نذاری، یا به آدمای دیگه ای اولویت بدی، یعنی داری غیر متعهدانه عمل میکنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو رو پاش بشین بگو عزیزم وقت، وقت توجه به همسره.

زیاد این حرفا رو میگم تازه گفتم من پریودم ولی میتونم راضیت نگه دارم دیشب گفت نمیخاد

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
خب کلن تو خونه نیست ۵ صبح میره ۹ شب میاد دوست دارم بعد ده روز ک خونه هست بهم توجه کنه ..همش گوشی دست ...

پس من چی که شوهرم ۲ هفته نبود یه روزاینجا بود اونم ازظهرتاشبش رفت بارفیقاش سبن اومدخوابید صبحشم پاشد دوباره رفت

وای وای  شوهر من وسواس داره  زورکی ده بار انجام دادیم تو ۱۵ سال زندگی

مگه میشه  یه سال و نیم یه بار رابطه؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اکثرمردا نمیفهمن این چیزارو

باید کم کم به کارشون ببندی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بابا چه ربطی داره خب یه روز سرکار نرفت رو مبل لش کرده سرش تو گوشیه یچیزه عادیه

میدونم عزیزم

اما خب اگه آدم دلش میخواد با همسرش معاشرت کنه چرا پیش قدم نشه

از طرفی هم که همه معاشرت ها نباید +۱۸ باشه

بره یه جور دیگه وقت بگذرونه

منم چون تجربه کردم گفتم پیشنهاد بدم

خب کلن تو خونه نیست ۵ صبح میره ۹ شب میاد دوست دارم بعد ده روز ک خونه هست بهم توجه کنه ..همش گوشی دست ...

خو عزیزم توام سرت تو گوشیه،گوشیو بذار کنار یه غذایی کیکی چیزی درست کن روحیه شاد داشته باش به اونم منتقل میشه،همیشه منتظر نباشیم گاهی خودمون پیشقدم بشیم برا صحبت و گرم کردن رابطه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..