2777
2789
عنوان

شوهرم امروز نرفته سرکار

1018 بازدید | 42 پست

شوهرم امروز روز استراحتش سر کار نرفته ..من پریود بودم دیشب نتونست .....بعد هم از صبح من رو کاناپه نشستم تلوزیون میبینم اونم اونطرف لم داده با گوشیش تو اینیستا اصلن بهم توجه نمیکنه خیلی دلم گرفته

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو یه بازی بیار باهم انجام بدین

یا جدول بیار با هم حل کنین

یا یه فیلم دانلود کن با هم ببینین

جور های دیگه هم میشه از در کنار هم بودن لذت برد

میتونی مرتب و شیک باشی و بری کنارش دراز بکشی

نامزد ها چی میکنن؟؟

همش باید ناز و بوست کنه چقدر محبت و توجه رو گدایی میکنید

چقدر شوهرو لوس میکنید خوب پریود بودی دیگه اون دیگه چقدر درکش پایینه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

عب نداره مام قهر بودیم گفت بیا من بدنمو خالی کنم 

یه خس خیلی بدی بهم دست داد الانم اعصاب مصابم تعطیل

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
۲۴ ساعت باید بهت توجه کنه؟

خب کلن تو خونه نیست ۵ صبح میره ۹ شب میاد دوست دارم بعد ده روز ک خونه هست بهم توجه کنه ..همش گوشی دستش

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
پاشو یه بازی بیار باهم انجام بدین یا جدول بیار با هم حل کنین یا یه فیلم دانلود کن با هم ببینین جو ...

بابا چه ربطی داره

خب یه روز سرکار نرفت رو مبل لش کرده سرش تو گوشیه

یچیزه عادیه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍