2777
2789

منو شوهرم هر دو ازدواج دوممونه یکساله ازدواج کردیم..مادراصلی شوهرم مریضه چن ساله که پدرشوهرم ولش کرده پیشش نمیره بعد بایه زنه که معلوم نیس خانوادش کین درارتباط بوده  میاورده خونش بعد که منوشوهرم ازدواج کردیم اینم گفت زن گرفته ..بعد چن ماه باهمین زنم بهم میزنه بیرونش میکنه به ما میگفت طلاقش داده...دوباره بعد یکسال پدرشوهرم بایکی ک خانواده داره ازدواج کرد همین دوماه پیش بعد گذشت چن روز بااینم به مشکل خورده گفته شلختس دستپخت نداره و فلان.حالا بااون زن صیغه ای قبلیش هماهنگ کرده ک تو بیا بگو طلاق نگرفتی تااین مجبور بشه بره....خلاصه که این زن بدبختم میره ولی از دست پدرشوهر تنوع طلبمم شکایت میکنه.حالا این زنه بی بندو باره دختر داره که متاهله ۱۶سالشه.خاهرشوهرم نمیدونم راسمیگه یا ن ولی بهم مواظب باش دختره هوله بی بندو باره دنبال شوهره منکه خونم راش نمیدم.حالا منو شوهرم چن روز پیش دعوا کردیم چون شوهرم به شوخی اسم همین دختررو آورد بعدش عذرخاهی کرد و زنگ زدبهم و خاهرشوهرم اینام فهمیدن..حالا دیشب شوهرم گفت خاهرم شورشو دراورده باز یه حرفایی میزد گفتم چی گفت .گفت همون دختره گفته محمدمنو نمیگیره (ینی شوهرم)...قبل ازدواج ماهم زنه به پدرشوهرم میگه دخترمو بدین محمد....حالاشوهرم میگه من یه تارموی گندیدت و کفش کهنتو به صدتای از این بهترا نمیدم چه برسه به اون بی بندوبارا......بهش گفتم من به تو اعتماد دارم ولی به بابات و اون زنه نه .الان دلم مخاد هم جلو اون زنیکه عفریته و دخترشو بگیرم هم به خاهرشوهرم بگم چرا به خودم نگفتی..... اینم بگم شوهرم خیلی طرف منه 

خدایامن هرچیم که نداشته باشم باز تورو دارم  

حالا بگین من چکار کنم.شوهرم میگه تا من هستم هیچکس حق نداره بهت چپ نگا کنه....هیچ احدی حق نداره لطمه به زندگیم بزنه فلانش میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شما باید رسما برینی بهش کثافتو...زنگ بزن بگو یبار دیگه زر اضافه بزنی پلیس میارم برات پدرسگ

تو عمرم ایقد درگیر بی بندوباری و هول بازی نشده بودم 

حالا بگین من چکار کنم.شوهرم میگه تا من هستم هیچکس حق نداره بهت چپ نگا کنه....هیچ احدی حق نداره لطمه ...

فعلا که حامله‌ای و سوگولی خونه مردا تو بارداری خیلی عاشق زن و بچشون میشن 

جلوش کثیف کاری نکن و بالا نیار مرتب و تمیز باش و بزار لگد زدن های بچه رو حس کنه 

به دنیا هم اومد بچه زودی خودت رو جمع کن و مسیولیت بده به شوهرت نه که مثل بعضیا شلخته بشی و بوی اروغ بچه بدی 

مرد سالم زن خودش رو ول نمیکنه بره دنبال یه هرزه