2777
2789

ما يه ملك داريم كه با دائيم شريكيم . اين ملك 5 تا مغازه س و يه خونه هم بالاشه . 3 تا از مغازه ها دست ماست و بقيه ي ملك دست دائيمه . ولي اين ملك هنوز تفكيك نشده . دائيم بيشتر از سهم خودش برداشته . 20 سال هم هست كه بابام گفته بعدا ميريم دنبال تفكيك . حالا ميخواييم بريم اين ملك رو تفكيك كنيم ولي دائيم نمياد . چون ميدونه اگر بياد بايد نصف اوم خونه رو بده به ما . حالا ميخوام راهنمائيم كنيد كه براي تفكيك اين ملك بايد چي كار كنيم ؟ كجا بريم ؟ تفكيك اين ملك چقدر طول ميكشه ؟ چقدر خرج داره ؟ اگر اونها نيان ما بايد بريم دادگاه يا بريم شهرداري ؟ و ... . لطفا اگر كسي تجربه اي داشته بگه . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ملکتون پایان کار نداره اول باید برید شهرداری درخواست پایان کار بدید بعد برید ثبت درخواست تفکیک بدید در هر مرحله اگر نیاز به حضور شریکتون که همون دایی هست بود و ایشون از همراهی خودداری کرد باید الزام اونو به اخذ پایان کار، تقسیم و تفکیک و... از دادگاه بخواهید . معمولا اول ارجاع میشه به شورای حل اختلاف بعد اگر به توافق نرسیدید پرونده میره دادگاه 

سلام برشما املاک سند رسمی دارند؟

سلام . بله دارن . يه ملك 6 دانگه . 2 دانگش به نام بابامه . 1 دانگش به نام منه . من سند تك برگ دارم . بابام از اين سندهاي قديمي تر داره كه ميگن منگوله دار . ولي از بابام الآن پرسيدم گفت پايان كار نداره . ولي راحت ميتونيم پايان كارشو بگيريم . گفت همه كاراشو انجام دادم . نميدوونم يعني چي . ولي فكر كنم منظورش ماليات و همين چيزا باشه . 

داييم بيشتر از سهمش برداشته . مغازه خوب ها و يه زير پله هم برداشته كه اونو اينجا حساب نكردم . با اون زير پله ميشه 6 تا مغازه . خونه ي بالاي مغازه ها هم برداشته . ولي چون بابام رودربايسي داشته باهاشون اقدامي نكرده براي اينكه تفكيك كنه . الآن هم به اصرار ما ميخواد اين كارو كنه . چند بار به دائيم گفتيم بيايد بريم قانوني همه ي كاراشو كنيم ناراحت شده . ميگه اينجوري به ضرر منه . نميام . بابامم هر دفعه كوتاه اومده . ولي من ديگه نميخوام كوتاه بيام . 

دارن . يه ملك 6 دانگه . 2 دانگش به نام بابامه . 1 دانگش به نام منه . من سند تك برگ دارم . بابام از ا ...

تفکیک معمولا ازطریق اداره ثبت هست اما چون مالکان توافق ندارن باید ازطریق دادگاه صورت بگیره و باید لایحه ی افراز و تقسیم بدید دادگاه بررسی میکنه

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚