2777
2789

اگه تا چند روز پیش بود میگفتم پروتئین ولی تاپیک یه خانمی و اینجا خوندم که چقدر میگفت بعد از پروتئین ریزش موی شدید گرفته و نصف سرش خالی شده برای همین دیگه نمیدونم:(

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تا چند روز پیش بود میگفتم پروتئین ولی تاپیک یه خانمی و اینجا خوندم که چقدر میگفت بعد از پروتئین ...

حتما دلیل دیه تو بدنش داشت ک باعث ریزش شدید شد

من ک رسما میرم حموم قشنگ کچل میشم😔

برای همه همین نیس

ولی احتمالش زیاده من از دو نفر که کراتین کرده بودن پرسیدن هر دوشون گفتن ریزش گرفتیم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ولی احتمالش زیاده من از دو نفر که کراتین کرده بودن پرسیدن هر دوشون گفتن ریزش گرفتیم

مواد خوب و باکیفیتم بهتره

تو شهرما یجا میگن ۶۰۰.۸۰۰.۵۰۰

از یکی ام پرسیدم ۲۵۰۰تومن

معمولا اونا ک پایین میگیرن از مواد بی کیفیت استفاده مکنن

مواد خوب و باکیفیتم بهتره تو شهرما یجا میگن ۶۰۰.۸۰۰.۵۰۰ از یکی ام پرسیدم ۲۵۰۰تومن معمولا اونا ک پ ...

من عروس داییم انجام داد جای خیلی گرون موهاشم خیلی قشنگ شد خیلی لخت شلاقی ولی میگفت توی حموم مثل سرطانی ها مشت مشت ازش میریخته طفلی نصف شد موهاش 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ن اولینبار قراره برم

اها 

والا من چهاردهم این ماه انجام دادم کراتین

فعلا ک ریزش اینا ندارم 

تا جایی ام ک میتونم دارم مراقبت میکنم 

ولی فقط ی ماسک و ی شامپو گرفتم نزدیک ی تومن 

باید ی شامپو معمولی 

روغن ارگان و نرم کننده ام بگیرم

شما اگه رفتی انجام دادی برا مراقبت هر کاری بهت گفتن ب منم میگی لطفا