2777
2789
عنوان

ایا به دنیا اوردن بچه کار درستیه؟

1945 بازدید | 124 پست

بعضیا میگن   وقتی وضع مالیت خوب نیست نباید بچه به دنیا بیاری 

بعضیا میگن   نه اگ نیاری تو پیری تنها میمونی 

بعد مثلا ادم فک میکنه اون بچه بزرگ شد از ادم میپرسه چرا منو ب دنیا اوردی   وقتی پول نداشتی ! 

شما تجربتون چیه    کدوم کار درست تریه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی فقط پس انداختن نباشه شرایطشم داشته باشی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه یکسری حداقل ها میخواد نمیشه بگی همینطوری و بدون برنامه ریزی باشه ولی اینطوری هم ضرر داره بخوای تا خرخره براش ریخت و پاش کنی و سرد و گرم رو نفهمه. فردا هم که بزرگ بشه با یک مسئله ی کوچیک سریع بهم بریزه 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

راستشو بخوای نباید بخاطر پیری خودت ی بچرو قربانی کنی چون اون بچم بزرگ بشه تنها میشه مگر وضعت خوب باشه ۳ تا بجه بیاری که اینده همشون تضمین بشه چرا ی موجود ناز بی گناهو وارد این دنیا کنیم بی پشتوانه  شما پول نداری گیریم بچه بیارین تصادف کنین بااقاتون خدای نکرده بمیرین نمیگین اون اینجا تک وتنها بی پشتوانه  چ کنه اخ درد بی پولی وتقاصو من خوب پس دادم خیلی خوب 

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

راستش اگه بخواین با شرایط مالی بسنجیم ن والا باید تا آخر عمر بچه نیار یم 

بدم میاد بچه رو پرستار دوران پیری می‌دونن 

از لحاظ های دیگه باید بگم بچه امید و خوشحالی هوایی ب تو میده ک هییییچوقت تجربه اش نکردی از طرفی غم هایی میده ک بازم هیچوقت تجربه اش نکردی .‌‌.. نمی‌دونم من خودم بچه دارم هیچوقت ب جواب این سوال نرسیدم ک بچه بیاریم یا نه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

من برعکس قبلا، الان کاملا موافق فرزندآوری هستم. نمیدونم چرا قبلا انقدر مخالف بودم!

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یکی از بدترین رفتارها و بزرگترین ظلم ها اینه که بچه بدنیا بیاریم پیری مون تنها نباشیم.

از اون بچه آیا سوال کردیم که دوست داری در آینده پیری والدینت رو تحمل کنی؟ یا اینکه قراره با القای حس گناه اون بچه رو وابسته به خودمون کنیم؟!!!!

همنشین هر کسی در پیری، اخلاقش در جوونی هست. نه بچه ای که بزور و با گروکشی عاطفی پایبند ما باشه.

آقا هستم 🍁 WLF

نمیدونم والا ولی من شوهرم کارگره شغل آزاد بچه اولم ب دنیال اومد گفتم تا خونه دار نشم دیگه بچه ب دنیا نمیارم 9سال گذشت و خونه دار نشدم و پسرم هی میگفت ک داداش و آبجی میخوام و منم ی داداش براش ب دنیا آوردم پسرم دومم یکسالش و نیمش بود ما خونه دار شدیم و خدا را شکر راضیم میگم کاش نمیذاشتم فاصله سنیشون ای قد زیاد باشه و خدا بخواد سومی هم ب دنیا میارم آنکه دندان دهد نان دهد

این حرف اشتباهیه که بچه بیار که تو پیریت تنها نباشی! 

اومدو بچه هم اوردی ولی تو پیری هم تنها موندی. دنیا عوض شده دیگه بچه ها عصای پیری نیستن میرن دنبال زندگی خودشون