2777
2789
متاسفانه تو ۲۰ سالگی این چیزا پیرم کرده نصف موهام سفید شدن خیلی خسته شدم از این حالتم

همسنمی

اهمیت نده به هیچی

بگو باسنه لقه دنیا

فقط یبار بیست سالگیو تجربه میکنی

اصن محل نده ب اتفاقایه بد ب خودت برس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسنمی اهمیت نده به هیچی بگو باسنه لقه دنیا فقط یبار بیست سالگیو تجربه میکنی اصن محل نده ب اتفاق ...

خیلی از این کارا میکنم روز خوبه شب که میشه یا مثلا بیکار که میشم فکر و خیال آرامش برام نمیزاره 

الان تو یه تاپیک دیگه هم گفتم وسواس دارم🥲🥲🥲

دقیقا چه کنم بلد نیستم از بس خانواده نه خوشون حرف زدن نه گذاشتن حرف بزنم فقط خودخوری میکنم

کلا سعی کن با رفتارت ب طرف حال کنی ک کارای تو بخودت مربوطه 

اگه چیزی رو با خنده و شوخی بهت گفتن اصلا لبخند نزن و ازینکه اخم کنی خجالت نگش ک ناراحت میشه و این چیزا 

سر سنگین شو و دوری کن ازشون 

راجب هرچیزی ک هم نظر دادن نتونستی جواب بدی بخاطر بقیه  توام ی نظر راجب نقطه ضعفشون همون لحظه بده 

این نیز بگذرد .....
یعنی برم بهش پیام بدم ؟ 

من راجب خودم این تصمیمو گرفتم و اگه ب کسی ازار زبونی نرسونم و طرف بخواد ازار برسونه  همون لحظه یا بعدا جواب بدم 

برای من ک خودم اهل تیکه نیستم سخته چون دلم نمیخاد ناراحتی پیش بیاد اما خیلیا عوضی بازی درمیارن و حقشونه جواب کارشونو بگیرن 

اگه اینکار ارومت میکنه حتما انجام بده و اینکار حتما نباید با خشونت باشه میتونی راحت و با احترام حرفتو بزنی 

من میگم چرا بشینیم ب بی احترامی  اونا بسوزیم و شبا خوابمون نبره جواب بی احترامیشو بدیم راحت کنیم خودمونو 

این نیز بگذرد .....
اینجا بچرخ تاپیک بخون اینستا بچرخ نمیدونم هر جا ک فکرت درگیر همونجا باشه یا کتاب بخون

اینجا بدتره همه اش انرژی منفی باید برم چند تا کتاب خوب بخرم شما کتابی مربوط به مشکل من نمیدونی یا سرگرم کنننده 

اینجا بدتره همه اش انرژی منفی باید برم چند تا کتاب خوب بخرم شما کتابی مربوط به مشکل من نمیدونی یا سر ...

راستش من بیشتر اهل رمانم ولی فکر کنم اگر بخوای مرتبط باشه باید تو کتابایه روانشناسی دنبالش باشی