2777
2789

تابحال شده دوستان خیلی نا امید و دل شکسته باشید و به ایمه پناه ببرید و حاجت روا بشید..بیاین تعریف کنید 

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بچه دار نمیشدم اوایل زندگی .همین روزای محرم رفتیم مراسم حضرت رقیه.ع.یک نمایشی بود که شام غریبان رو اجرا کردند و اینکه چطوری حضرت رقیه از دنیا رفتن همونجا دلم شکست و نذر کردم برا ایشون و تقریبا روزای پنج صفر همزمان با شهادت ایشون باردار شدم.قربونش برم ❤️

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤

من از امام رضا پسری و گرفتم ک الان سالمه و همه دکترا میگفتن امکان نداره تو و شوهرت بتونید بچه سالم ب دنیا بیارید چون اختلال ژنتیکی دارید.ولی از خدا و امام رضا خواستم.بعد دوبار سقط بخاطر نارسایی قلبی بچه وقتی دگ قید بچه رو زدم و تو حرم گفتم یا امام رضا اگ ب صلاحمه ی سالم و خوشگلش و بهم بده وگرن من دگ قیدشو میزنم بعد دو ماه در کمال ناباوری حامله شدم و تو هر سونو منتظر بودن خانواده ها ک بگم مشکلی هست اما من میدونستم ک اینوو از خدا دارم و سالمه 

شنیدم چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس خیلی حاجت میده بعضیا که دیگه خیلی ناامید شده بودن از طریق این چله حاجت گرفتن سخته ولی خیلی عالیه 

مخصوصا از روز عاشورا تا اربعین خیلی خوبه 

بعد اگه آدم هرروز با خدا درد ودل کنه و مخصوصا صبحا و ازش کمک بخواد و خالصانه ازش بخواد نگاهش کنه و از نعمت هاش تشکر کنه و به خاطره گناهاش توبه کنه هم عالیه برای حاجت روایی 

۱۳۳ بار ذکر یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشن کردی بحق اخیر الحسین هم خیلی عالیه مداومت داشتن توی خوندنش خیلی خوبه برای حاجت روایی

هیچی بوده

به یکی از ائمه که احساس میکنی بیشتر ارادت داری حرف بزن و درد و دل کن مطمئن باش صداتو میشنون..دیر و زود داره سوخت و سوز نداره بالاخره یک روزی صداتو میشنونن

واس گلوم دعا کنید حنجرم درد میکنه

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
یه حاجت مهم داشتم نگرفتم بعد چندین سال حتی چون حاجت گرفتن برای ادم هاست  من اصلا ادم به حساب ...

منم خیلی حاجتها داشتم که چندین سال صداشو کردم اما نومید نشدم و بالاخره صدامو شنیدم .یکیش فک کنم بعد هشت سال بود مجرد بودم البته