2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبوب نداریم چندش تا دلت بخواد

چرا چندش؟😂

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

یه پسره هس تو دانشگاهمون خیلیی درسش خوبه

از اینا که موهاشونو یه وری شونه میکنن و یقه بسته😅

من حرصم میگیره بعضی وقتا ازش، از اینا که همش سوال میپرسه سر کلاس و امتحان یادآوری میکنه به استاد😬

هنوز نرفتی ؟🫤🙂بیخیال دختر 

میری میبینی از چه قراره

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
یه پسره هس تو دانشگاهمون خیلیی درسش خوبه از اینا که موهاشونو یه وری شونه میکنن و یقه بسته😅 من حرص ...

😂😂😂ولی فکر کنم از اینا که ادعای شاخ بودن میکنن بهتر باشن 

نه هنوز😂میگم نرم ببینم من از همشون ساده ترم 

چجوری هستی مگه؟ من اتفاقا از کسایی ک ساده ترن بیشتر خوشم میاد

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
 جو دانشگاه چطوره؟

بستگی به خودت داره برای من خوبه هستن کسایی که خودشونو تو دردسر میندازن خودشون اویزون میکنن و خودشون باعث نیشن دست کم گرفته بشن

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
چجوری هستی مگه؟ من اتفاقا از کسایی ک ساده ترن بیشتر خوشم میاد

خوبه اکثراً میگن خوشتیم ولی ساده ام دیگه مثل دانشجو ولی میگن دانشگاه ها دیگه فشن شو شدن 

تو دانشگاه می ری ؟ 

خوبه اکثراً میگن خوشتیم ولی ساده ام دیگه مثل دانشجو ولی میگن دانشگاه ها دیگه فشن شو شدن  ...

نه من کنکوری ام ولی از الان از دانشگاه وحشت دارم 😐😂