2777
2789
بستگی به خودت داره برای من خوبه هستن کسایی که خودشونو تو دردسر میندازن خودشون اویزون میکنن و خودشون ...

یعنی چی دست کم گرفته بشن؟ 😅

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی دست کم گرفته بشن؟

مثلا مورد تمسخر قرار میگیرن هر چی بگن مثلا میگن اووو باز این حرف زد علنی نمیگنا ولی با حرکاتشون نشون میدن 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
 چرا 🤣😐 البته منم😂

من چون مذهبی ام میترسم اذیت شم ☺😆

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
مثلا مورد تمسخر قرار میگیرن هر چی بگن مثلا میگن اووو باز این حرف زد علنی نمیگنا ولی با حرکاتشون نشون ...

خیلی بده اینجوری که، مثلا چی باعث میشه اینطوری بشن؟

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
من چون مذهبی ام میترسم اذیت شم ☺😆

چادری هستی عزیزم ؟ نه بابا فکر نکنم دیگه بالاخره دانشجو با هر تیپی پیدا می شه مطمئن باش تو هم کسانی رو پیدا می کنی که باهاشون اوکی باشی 

با این دخترای آروم لج نیستن یا با اونایی که زیاد اجتماعی هستن ؟ 

نه اصلا فقط وقتی زیادی اجتماعی بشی بد برداشت میکنن دانشگاه آزاد جای عججیب غریبی نیست تیکه ای از همین جامعه ای هست که هر روز ا مردمش سر و کله میزنیم اگه تو جامعه خوبی و مورد قبول تو دانشگاهم صد در صد همینطور خوبی بود

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
ظهار نظر زیادی در مورد هر موًوعی تو هر بحثی پا برهنه وارد شدن 

درسته👍🏻

چندش خوب اومدی و خوش شانس یه هرحال خوش شانس بودن والدین متعصب نداشتن و یه همسر وفادار مطیع میدونی من هیچوقت  خوش شانس نبودم دروغ چرا دردسر کم نداشتن ولی خیلی زور داشت دختریکه همه بدنش پیدا بود هیچوقت  هیشکی بهش نازک‌تر از گل نگه تازه حق مسلم باشه آزار مدل کثافتکاری کنه بعد تو به عنوان قارچ جوراب شناخته شه از اون بدتر تو عشق شوهری ولی اون بی شعور که کلا بوم نقاشی هول نیست ببین من کاری به روابط دیگران ندارم برن 👰‍♂️🤵 کنن ولی لطفا اینجا میای زر زر نکن خب خوبه داری میگی عشق شوهر یعنی اون ما هم مریدانش دی زر نزن آی تو کف منی دیگه هم برنامه های فضولی نکن سرک نکش یعنی یه شاه دزدان می شناختم منو کچل کردار بس گفت این چه قدر جذابه چی یاد بگیرم بیا برو بهش پیشنهاد بده کری اینقدر دم گوشم عین 🪰 ویز ویز نکن حالمون بد مردی ما مثل بعضی  ها  دهاتی نیستیم بالاخره مردها همه دنبال چهره ان به نظرم کسایی هم که زود جدا میشن  خب عاشق نبودن دیگه