2789
عنوان

پزشکی یا معلمی؟

240 بازدید | 20 پست

من واقعا بین این دوتا موندم رشته ام تجربیه اما نمیدونم کدومو انتخاب کنم پزشکی پرستیژ و حقوق بالاتری داره معلمی وقت بیشتر و محیط بی دغدغه تری داره اگر هم یه روزی بخوام معلم شم معلم زیست دبیرستان می‌خوام بشم ولی نمیدونم کدوم می‌تونه بهتر باشه 

شما جای من بودید کدومو انتخاب میکردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😐عاشق دغدغه‌هاتونم. بابا بذارید نتیجه بیاد. از دو تا دانشگاه ک زنگ نزدن التماس کنن اخه. ک اینجوری هولین😂😂

بهت بر نخوره‌ها اسی💚😂

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

منممممم 

من پزشکی دوست دارم ولی مجبور به انتخاب معلمی ام🙂

ولی من خودم و قانع کردم گفتم دوره دانشجویی با معلمی حقوق میگیرم میتونم ضامن شم کنکورم و راحت تر میدم 

ولی با تجربی سال های بیشتری باید درس بخونم فیزیک و ریاضی و نمیتونم سر کنکور حل کنم و خیلی چیزا 

هی ولی بازم نمیتونم علاقم و فراموش کنم

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
الان موقعیت انتخاب داری؟ یعنی گذاشتن جلوت که انتخاب کن منظورمه؟

نه ولی خب آدم باید بدونه از زندگی چی میخواد چقد باید واسه کنکور تلاش کنه بعد طوری شده که ذهنم رو درگیر کرده 

پزشکی شغل فرسایشی هست با پزشک عمومی دراکدت معمولیه دنبال تخضص و بالاترم بخوای بری تا به اون درامدی که تو ذهنته برسی چهل سالت شده کم کم! همه جوونیت به درس خوندن حروم شده‌. معلمی وقت ازادت برا زندگی کردن خیلی بیشتره و درسته پولش کمتره ولی زودتر نتیجه میده محیط کارش بهتره و درد و ناله توش نیست.