2789
عنوان

پزشکی یا معلمی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 20 پست
نه ولی خب آدم باید بدونه از زندگی چی میخواد چقد باید واسه کنکور تلاش کنه بعد طوری شده که ذهنم رو درگ ...

بی شک دهمی یا اگه کنکوری هم هستی که واقعا جو خوردتت😂😂😂😂

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

علاقتو ببین 

معایب و مزایای هرکدومو در نظر بگیر 

در اخر با شرایطت بسنج و تصمیم بگیر 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
من که امسال اصن کنکوری نبودم فعلا اول مسیرم😂

میدونم بابا. جوگیری واضحه عین روز😂😂😂😂

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
میدونم بابا. جوگیری واضحه عین روز😂😂😂😂

چه ربطی به جوگیری داره😐

یه سوال بود که خواستم از آدمایی که خودشون تو این سالها بودن یا دیدن افرادی نظر بپرسم که بدونم باید با ایندم چیکار کنم

چه ربطی به جوگیری داره😐 یه سوال بود که خواستم از آدمایی که خودشون تو این سالها بودن یا دیدن افرادی ...

سال کنکورت میفهمی ک جوگیر بودی:) زوده حالا😁