2777
2789
عنوان

عمه یه کار خیلی زشتی کرده😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 50 پست
حق داری عزیزم خودمم نفهمیدم از بس خرابه حالم😩

عزیزم بیخیال فکرشو نکن دیگه توام قطع رابطه کن نرو

منم پسرخاله ام عروسیش دعوتمون نکرد

گفت بچه ها رو نیارید

حالا ما دختر خاله ها و اینا همه سنمون بالا ۲۰ سال بود😐

بعد جالب اینجاست بچه کوچیکا دعوت بودن و تو جشنشون بودن اما ماها نبودیم😐🤦🏻‍♀️

کلا حس بدیه‌ میفهمم ولی به جهنم فهمیدی چقد بی ارزشن و لیاقت ندارن توی جشنشون باشی

💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا عمه های منم اومدن عروسیم من از سر تا پا مشکی پوشیده بودن اونم‌مقنعه مشکی 😡🔪

نههههه😂😂مقنعه چرا مگه میخواستن برن اداره؟؟؟ 

حالا چرامشکی

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
دو تا عمه های منم اومدن عروسیم من از سر تا پا مشکی پوشیده بودن اونم‌مقنعه مشکی 😡🔪

هی نمیومدن بهتر بود من نامه فرستادن نیامد گفته بود شوهرم سرما خورده بود  

مردی که تو نی نی سایته جای خواهر ماست
عزیزم بیخیال فکرشو نکن دیگه توام قطع رابطه کن نرو منم پسرخاله ام عروسیش دعوتمون نکرد گفت بچه ها رو ...

واقعآ خلایق هرچی لایق

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است
چقدر عجیب! چزا این کارو کرده؟

ماخودمونم آخرش نفهمیدیم علت مخفی کاریش چی بوده🤔

نمیدونیم با ازدواج دخترش مخالف بود و از سرلج خواسته بود آبروشو ببره یا از انتخاب دخترش جلو خانواده خودش خجالت میکشید یا خجالت میکشید خانواده خودشو به خانواده داماد نشون بده😉

ما تا مدتها ماجرای دایی تقلبی رو نمیدونستیم تا اینکه پدرداماد بابامو دید بهش گفت.گفت کلی دنبتل آدرس و شماره تماس بابام‌گشته که بهش خبر بده انا کسی آدرس و شماره بهش نداده

واسه بله برون هم به کسی نگفته بود .ما اتفاقی واسه عیددیدنی رفتیم خونه اش (تو ایام عیدنوروز بود)دیدیم خونه اشون پراز مهمونه و جشن بله برونه.نمیخواستیم بریم داخل به اصرار مارو برد داخل.ماهم مثل غریبه ها اونجا نشستیم یکم بعدهم پاشدیم اومدیم.

عروسی رو هم مخفیانه گرفتن و فقط پدرم باهاشون رفت تا تهران و برگشت.

ماخودمونم آخرش نفهمیدیم علت مخفی کاریش چی بوده🤔 نمیدونیم با ازدواج دخترش مخالف بود و از سرلج خواست ...

واقعا خیلی عجیب بود! حالا داماد چیکاره بوده ک انفد مخفیش میکرده؟خیلی انچنانی بودن؟

واقعا خیلی عجیب بود! حالا داماد چیکاره بوده ک انفد مخفیش میکرده؟خیلی انچنانی بودن؟

خودشون که گفتن حسابداره تو یه شرکت.

ما فقط داماد رو روز بله برون دیدم و تمام.

الانم چندساله که شنیدیم متاسفانه دخترش ظاهرا جدا شده و برگشته .اما دقیق معلوم نیست راست ودروغ این حرف.

راستش دلم واسه دخترعمه ام سوخت یه جورایی.نمیدونم کجاست و چیکارمیکنه اما امیدوارم که خوشبخت باشه 😔

اگه همه این پنهانکاری و اتفتقاتی که خانواده اش براش رقم زدن درست باشه،خیلی رنج کشیده و تحقیر شده حتما😢

خودشون که گفتن حسابداره تو یه شرکت. ما فقط داماد رو روز بله برون دیدم و تمام. الانم چندساله که شنی ...

اره واقعا بنده خدا! خیبلی عمت مشکوکه😂 

حالا منم خودم ی عمه دارم چندسال قهره با بابام خونمون نمیاد

ولی خوب ماهارو جایی میببنه احوالپرسی میکنه 

اره واقعا بنده خدا! خیبلی عمت مشکوکه😂  حالا منم خودم ی عمه دارم چندسال قهره با بابام خونمون ن ...

ماهم چندساله قطع رابطه کردیم.ولی خب کسی پشت سرش جلوم حرف بزنه فاتحه اش خونده اس😉اختلاف خانوادگی به اعضای همون خانواده مربوطه و دیگران حق دخالت ندارن.

این عمه ام غیبتش نباشه(اخلاقش اینجوریه)خیلی پنهانکاره و بیخودوبی جهت پنهانکاری میکنه.بچه هاشم مثل خودش کرده.یه وقت میرفتیم خودش مثلا نبود هرکدوم از بچه هاش میگفتن مامان رفته یه جا.

به هرکدوم یه جوابی داده بود و هیچکس دقیق نمیدونست کجاست😂