2777
2789
عنوان

خوراکی های مقوی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 36 پست
خب بدن شما عادت کرده به قرص اونم به نظرم خوب نیست 

عزیزم دکتر برام نوشته بعد عملم تا یک سال باید مصرف کنم 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد عملم وابسته شدم به مولتی ویتامین دو شبه نخوردم واسه آزمایش فردا دارم  ینی بدنم به شدت کمب ...

من داروخونه کارمیکردم

قبلنا قرصای اهن قرصای مولتی ویتامین میگرفتم ولی اصلا جواب نمیگرفتم

وقتی رفتم داروخونه سه دوره ی قرص اهن رو خوردم و کم خونیم خوب شد

اگه قرصای ارزون قیمت مولتی میخوری براعمینه جواب نمیگیری درسته اونا گرونن ولی سه دوره از اون برابر با یه سال مصرف قرصای مولتی ارزون قیمت

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
تو یه بطری برا خودت آب با تخم ریحون و تخم شربتی بریز خاکشیر یکم گلاب با لیمو ترش و ی کوچولو زعفرون&n ...

این ترکیب نوشیدنی هر روز منه باید ببرم با خودم وگرنه میمیرم همونجا 

من داروخونه کارمیکردم قبلنا قرصای اهن قرصای مولتی ویتامین میگرفتم ولی اصلا جواب نمیگرفتم وقتی رفتم ...

نه گلم والا همه شو خارجی میگیرم هربار بیشتر از دو تومن خرج دارو هام میشه 

من عمل معده انجام دادم تا یکسال باید مصرف کنم و هم اصلی و هم خارجی شو میگیرم 

ولی این دو شب نخوردم واسه آزمایش که نشون بده چیزی کم نداره بدنم 

احساس ضعف میکنم و به جاش چیزای دیگه میخورم 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
من داروخونه کارمیکردم قبلنا قرصای اهن قرصای مولتی ویتامین میگرفتم ولی اصلا جواب نمیگرفتم وقتی رفتم ...

کدوما خوبن من فرفروت میخورم باز احساس ضعف دارم 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
مولتی ویتامین همینطوری برم داروخونه بهم میده ؟؟ روزانه باید بخورم؟؟

اره روزی یه دونه

چرا نده،قرصی نیست ک بانسخه باشه

قرصای مولتی ویتامین ول وومن،بایو بیسیکس وومن،مولتی ویتامین وومن خوبن

من خودم اکتی وومن خوردم راضی بودم زیادم میبردن

نه گلم والا همه شو خارجی میگیرم هربار بیشتر از دو تومن خرج دارو هام میشه  من عمل معده انجام دا ...

البته این قرصایی ک گفتم همشون ایرانیع بخاطر تحریم زیاد خارجی پیدانمیشه اینام ک میگن تحت لیسانسه فلان کشور همش الکیه،همش ساخت ایرانه

شماکه عمل معده انجام دادی حتما زیر نظر دکترت دارو بگیر سرخود چیزی نگیری

کدوما خوبن من فرفروت میخورم باز احساس ضعف دارم 

فروفورت گاین هست با فروفورت دئودنال هرجفتشون قرص آهنن و هردوشون خوبن

بهتر از اینا قرص سیدرال فورته،ک اونم برا کم خونیای خیلی شدیده

البته این قرصایی ک گفتم همشون ایرانیع بخاطر تحریم زیاد خارجی پیدانمیشه اینام ک میگن تحت لیسانسه فلان ...

من از خوده عراق برام میفرستن عموم اونجاس

بله درسته گلم

همین کارو کردم تا الآنم ولی خو واسه چن روز نخوردنشم اینجوری شدم🤦🏻‍♀️

من از خوده عراق برام میفرستن عموم اونجاس بله درسته گلم همین کارو کردم تا الآنم ولی خو واسه چن روز ...

دیگه برااینکه آزمایشت درست نشون بده نباید استفاده کنی