2777
2789
راستی منم دخترم تو اسفند به دنیا اومده بود قرار بود پسرمم اسفندی باشه که افتاد به بهمن فقط ۴ روز دیگ ...

واقعا این صحبت شما هم درسته 

و در نهایت طالع هر بچه ایی بی ارتباط با روز و ماه تولدش نیست

پس با وجود اینکه خیلی دلم میخواد مردادی بشه ولی میگم خدا هرچی قسمت بدونه همون بشه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
نه شرایط بارداری ها با هم فرق داره ..ممکن این کوچولوت حتی تا هفته چهل هم میل اومدن نداشته باشه .. ...

😅😅😅

خدا کنه عزیزم

کاملا صحبت شمارو قبول دارم

البته توی آخرین معاینه دهانه رحمم ۱ سانت باز بود ولی دکترم گفت بخاطر زایمان طبیعی اولت هست این مدلی هستی

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅 خدا کنه عزیزم کاملا صحبت شمارو قبول دارم البته توی آخرین معاینه دهانه رحمم ۱ سانت باز بود ...

تا هفت هشت سانت باز بشه برای طبیعی خیلی جا داری 😁..

خیالت راحت ..

فقط فعالیتت رو فعلا کم کن از شنبه دیگه فعالیتت زو شروع کن که توی هفته دیگه بدنیا بیاد ...خیلی هارو دیدم حتی تا هفته ۴۲هم نی نی هاشون قصد اومدن نداشتن ‌‌...

با وجود زایمان دوم ...

واقعا این صحبت شما هم درسته  و در نهایت طالع هر بچه ایی بی ارتباط با روز و ماه تولدش نیست پس ...

انشاالله که دامن همه به خوشی و سلامتی سبز بشه🤩🤩

نی نی شمام به سلامتی و به وقتش ترجیحا مرداد به دنیا بیاد

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

تا هفت هشت سانت باز بشه برای طبیعی خیلی جا داری 😁.. خیالت راحت .. فقط فعالیتت رو فعلا کم کن از شن ...

وای راست میگی

نه دیگه خدا کنه همین اول مرداد دنیا بیاد دیگه اون موقع خیلی دیره

هفته دیگه  یکشنبه که میشه ۳۸ هفته و چهار روز واقعا خوبه دیگه واسه اومدنش

فعالیتم رو زیاد میکنم و پیاد روی سنگین که رضایت بده به اومدن