2777
2789
عنوان

رابطه ی اشتباهی❎

702 بازدید | 63 پست

دوستان من ۲۲ سالمه پارسال با یه نفر اشنا شدم کم کم بهم دیگ وابسته شدیم خیلی باهم خوب بودیم طوری بود ک هرجا میرفتیم بهم دیگه خبر میدادیم کلی خاطره با هم داریم الان یک ماه میشه که رابطه مون بهم خورد و رفت خیلی از نظر روحی اسیب دیدم دیگ نمیخندم عصبی شدم تحمل ادما واسم سخت شده هرجا میرم یادش میفتم بغض گلومو میگیره من قرار بود درسمو خوب بخونم کنکور بدم ولی بخاطر اون از درسم افتادم کنکورمو خراب کردم اونم برگشت خیلی راحت گفت از زندگیم عقب افتادم خیلی زیاده روی کردیم باید ب کارم و زندگیم برسم و رفت وقتی به حرفاش و وقتی ک ازم گرفت فکر میکنم دیوونه میشم چیکار کنم حالم خوب بشه مدام گریه میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان تو همین حالم با این فرق که این شوهرمه و راه جداییم سخت تره انگار سنگ پنج تونی رو سینمه 😭

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

فعلا تو شرایطی هستی که هم باید حالت بد باشه هم باید گریه کنی، این جزو مراحلشه، گذر زمان و خواست خودت همه چیو حل میکنه فقط یکم زمان میبره

اینم که میگی 22 سالمه عقب افتادم فکرشو نکن، یه روزی یه جایی باید یه باختی میدادی تا یه درس ارزشمند بگیری و تو راهت محکمتر قدم برداری، چه بهتر ک سن پایین برات اتفاق افتاده و هنوز انرژی جوانی برای جبران هست

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
واقعا هم همینو به من می‌گفت همین حال و هوا میشدم 😐 یعنی چی عقب افتادم ؟ 

یعنی ک تو وقت گذروندن با من خیلی زیاده روی کرده و از کارش عقب افتاده یعنی میتونستم این وقت رو بذارم رو کارم و زندگیم😒

فعلا تو شرایطی هستی که هم باید حالت بد باشه هم باید گریه کنی، این جزو مراحلشه، گذر زمان و خواست خودت ...

میشه لطفاً درمورد تاپیک آخر منم نظر بدید خیلی احتیاج دارم 💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

عزیزم غصه هاتو بخور ولی تمومش کن یکباره پاشو خودتو جمع و جور کن به بهترین نحو کنکور بده موفق شو اون وقته ک خودش برگرده و اون موقع تویی ک بهش میگی وقتمو نگیر  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یعنی ک تو وقت گذروندن با من خیلی زیاده روی کرده و از کارش عقب افتاده یعنی میتونستم این وقت رو بذارم ...

اه نکبت 😑 انگار بازی بوده خب توهم جزوی از زندگیش بودی ... 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

اکثر ادما شکست عشقی خوردن.تو باید یجوری باشی که اون ادم پشیمون شه ازاینکه ولت کرده رفته اینقد ضعیف نباش اینطوری داری خودتو عذاب میدی فقط  

دل را سرشوقی اگرم هست تو انی❤F❤

منم دو سال کامل ریدم تو زندگیم از همه همسنام گه شور و شوق دارن عقب موندم انقد غمگینم حد ندارع  از اینجا به کسایی که می‌خوان وارت رابطه بشن میگم این اشتباه نکنید

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙