2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارین چیکار میکنین؟

دراز کشیدم 🛌🏻

هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد
منم 

عزیزم😔ناراحت نباش فقط میدونم که میگذره😔💔

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
دارم میگردم ببینم غده های سرطانیم ب سرم رفته یا نه 😕

قربونت برم خدا نکنه، فدات شم غده نمیاد سراغت دعات میکنم امیدوارم خدا به حرف منه باردار گوش بده

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
آهنگ میگوشم 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

چی میگوشی؟ من الان میخوام لیتو رو پلی کنم پاشم کارامو انجام بدم😄

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
دراز کشیدم 🛌🏻

میخوای لالا کنی؟

من امروز همش گیج و خوابالو بودم

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن