2777
2789

سه خواهرم و یک برادر که ده روز مونده به سالگرد عروسیش کیک کرفتن رفتن خانه مادرزنش آمدنی تصادف کرد و فوت شد دیگ دلم نمیخواد زندگی کنم غم پدر مادرم که میبینم یاد. برادرم دبگ زندکی برام معنا نداره

یا حق...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه خدا بهتون صبر عنایت کنه 

منم داغ برادر دیدم 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

تو یکی از فامیلای ما هفت تادختر ی برادر داشتن سربازیشو تموم کرده بود بانامزدش رفتن بیرون ی بچه ۱۴ساله باچاقو زده بود مرده بود ونامزدشم رفت کما سخته اسون نیس ولی صبوری کنید ب خدا توکل کنید از خدا براتون ارامش میخوام 🥲

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

درکت میکنم خواهرم خیلی سخته الهی هیچکی داغ برادر نبینه 

مخصوصا داغ جوون. داغ برادر کمر ادم و میشکنه

من داداش جونم یکماه پیش فوت شد هموز که هنوز تو شوک ایم 

هیچ جوری نمیشه تسکین داد دردتونو 

ولی عزیزم فقط براش قران و دعا بخون 

تا اونجا راحت باشه و اذیت نشه براش خیرات و اخلاص بفرس 

روحش شاد ایشاللله همنشین حضرت ابولفضل باشه🖤🖤🖤

بمیرم برای دلت،،مرگ برادر برای یه خواهر خیلی سخته،،از خدا برات صبر می خوام ولی به فکر این چیزا نباش عزیزم غم پدر و مادرت رو دو تا نکن،،یکی از فامیلای ما به خاطر مرگ برادرش خودکشی کرد پدر و مادرش نابود تر شدن،،وضعیتشون بد تر شد،،تو الان باید مثل کوه پشتشون باشی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//