2777
2789
عنوان

چسبندگي بعد از ختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 40 پست
طفلي پسرتون😞دلم كباب ميشه واس اين همه اذيتاشون 

😔😔😔هروقت یادم میاد دلم میخواد بمیرم

چقد بدبختی کشیدم

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

سنتی درد داره طول میکشه خوب شه ولی بهتراحلقس من پسرم وبردم کلینیک خصوصی پیش بهترین دکتر ب روش حلقه چ ...

واي چقدر دلم كباب شد واس بچه 

ادم خودشو نفرين ميكنه ك چرا اينكارو باهاش كردم 😫منكه خودمو ميزدم از ترس و ناراحتي 

♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس پسر منم همين قسمتيه ك عكس دادم  ي دكتر ميگه بايد باز كني  ي دكتر ديگه ميگه سه چهار س ...

به نظر منم خوب میشه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
واس پسر شما هم مثل عكسي ك دادم بوده؟  هيچ كاري نكردين پس خود ب خود خوب ميشه يني؟  ببخشا ...

عزیزدلم مادری حق داری نگران بچت باشی.برا پسرم یه سال بعدش هم یه نیم سانتی چسبیده بود اما بعد خودش جداشده بود بدون اینکه بفهمم.فکر کنم همون نعوظ که گاهی اتفاق میفته باعث جداشدنش میشه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
عزیزدلم مادری حق داری نگران بچت باشی.برا پسرم یه سال بعدش هم یه نیم سانتی چسبیده بود اما بعد خودش جد ...

خيلي خيلي كمكم كردي ممنونم 

سعي ميكنم كم كم خودم بدم عقب 

ولي دكتر نميبرم ديگه ميذارم ب اميدخدا بزرگتربشه بهتر شه 

♥️♥️♥️
خيلي خيلي كمكم كردي ممنونم  سعي ميكنم كم كم خودم بدم عقب  ولي دكتر نميبرم ديگه ميذارم ب ...

خواهش میکنم عزیزم.من که تو این دکترا نکته مثبتی ندیدم هرچی ببری بدتر اذیت میکنن همون مراقبت مادر بهتر جواب میده

از نظر من هر کاری توسط متخصص ش انجام بشه اصلا مشکلی نداره

من پسرم رو بردم پیش فوق اورولوژی کودکان دکتر غروبی واقعا خیلی راضی بودم هیچ کدوم این مشکلات رو نداشتم. 

یک دست جام باده و یک دست زلف یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست