2777
2789
عنوان

فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 204 پست
آخه نوشتی میخوام ۵ کیلو اضافه کنم😐 توروخدا بیا بریم گروه بزنیم تو واتساپ والا زمانه مزاحمت های تلفن ...

وااایییب عذر میخوام عزیزم میخوام کم کنم بابا😅

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها یادم رفت کبد چربم دارم حالا هفته ی دیگع یه سری دیگه از  از مایشام میاد ببینم چی بهش اضافه م ...

عزیزم اگه کبدت چرت ماست و حرفه رو فراموش نکن معجزه می‌کنه

سعی کن کنار غذات ماست خیار بخوری توشم‌ یکم سیر بزن

هویج حتما استفاده کن

ماکارونی و غذاهایه فست فودی تو کم کن

و لبنیات کم چرت استفاده کن سعی کن کمتر غذاهایی سرخ کردنی بخوری 

۳ماه عزیزم

وای بگو چیکار کردیییییی

من میخام ۲۵ کیلو کم کنم تو سه ماه تعطیلات

باشگاه میرم و رژیم کاغذی شماری

قند و چربی‌ حذف کردم

ولی خیلی بیحالم

اگر اینان مسلمان اند.  خدایا کافرم گردان                         فارغ‌التحصیل شدم خوشحالم 😍🤪😝🤣 دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم

من هستم مقتدرانه هم هستم.

فقط اینکه بچه شیر میدما...یواش یواش برید جلو منم بتونم پا ب پاتون بیام.

وزن شروع ۹۱

وزن هدف ۶۵

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اخه من فقط اضافه وزنم نیس که هزار تا مریضی گرفتم چون وزنم بالاس

خب ریشه مریضیت اضافه وزنه اگه وزنو کم کنی خیلی از مشکلاتت ب مرور زمان درست میشه

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
آخه نوشتی میخوام ۵ کیلو اضافه کنم😐 توروخدا بیا بریم گروه بزنیم تو واتساپ والا زمانه مزاحمت های تلفن ...

واسه من مقدور نیست عزیزم اگه گروه اوکی شد اونجا کمک کنید به هم 😍😍 منم خودم تو خونه بدنسازی کار میکنم یه مدته کم خون شدم یکم تنبل شدم گفتم اینجوری انگیزه میگیرم🥰 اگه بقیه اوکی هستن برید تو واتس اپ گروه بزنید و به هدفتون برسید گلم😍🌸

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
عذر نخوا بیا واتساپ🥺🥺 البته چون متاهلی شاید همسرت دوس نداشته باشه اصرار نمیکنم

♥️♥️