خانوما بریم که بهتون بگم من چیکار کردم که تونستم ۱۴ کیلو طی سه ماه کم کنم
۱ برای خودتون یک ترازو تهیه کنید من خودم سه ماه پیش ۲۶۰ هزار تومن خریدم الان از قیمت دقیقش خبر ندارم حتماً اینو تهیه کنیدیک دفترچه یادداشت برمیدارید تاریخ میزنید و وزنی که هر روز دارید در اون تاریخ رو یادداشت میکنید مثلاً امروز شنبه است تاریخ بیست و سوم وزنتون ۶۵ کیلو بوده فردا وزن ۶۴ و ۷۰۰ شده پس فردا ۶۴ و ۳۰۰ به همین ترتیب وزنتونو یادداشت میکنید حالا یا وزن بیشتر یا کمتر شده فرقی نمیکنه یادداشت کنید و این کارو هر روز ناشتا انجام بدید و لباس سبک تن کنی و هر روز با همون لباس خودتون رو وزن کنید
۲خوابیدن بیش از اندازه خودش باعث چاقی ادم میشه پس صبح رو زود بیدار شید
۳ وقتی بیدار شدید اول آبو بذارید جوش بشه داخل یک لیوان آب جوش بریزید یه قاشق دانه چیا و مقداری آبلیمو بریزید بعد از اینکه خنک شد به صورت ناشتا بخورید
۴ بعد از حدود نیم ساعت از خوردن دانه چیا صبحونه رو میل کنید تو وعده صبحونه به هیچ وجه از بربری و نون لواش استفاده نکنید چون خودش باعث چاقی میشه بهترین نونی که در وعده صبحونه میتونید استفاده کنید سنگکه
۵ تو وعده صبحونه سعی کنیم که سردیجات استفاده نکنید یا اگه چیزای سرد استفاده میکنید مثل خیار گوجه حتماً روش نعنا بریزید یا روی پنیر سیاه دونه بریزید
۶ اگه چای دم میکنید حتماً توش دارچین یا میخک استفاده کنید چون که طبع سردبدن رواز بین میبره سردیجات خودشون باعث چاق شدن میشن
۷ از چیزایی که چربی بالایی دارند و باعث چاق میشن تو وعده صبحونه پرهیز کنید مثل حلوا شکری کره مربا خامه یچیزهای اینطوری شکلات صبحانه که اکیدا ممنوع
۸ بعد از خوردن صبحونه خیلی خوبه که بتونید به پیادهروی برید ولی اگه براتون مقدور نیست تو خونه ورزش کنید
۹ اگه به پیادهروی میرید برای خودتون دور تعیین کنید یه پارک کوچیکو در نظر بگیرید و بگید مثلاً امروز ۳ دور باید دور این پارک بچرخم و هر روز تعداد این دورها رو بیشتر کنیم ولی یادتون باشه که پیاده روی شما کمتر از نیم ساعت و بیشتر از یک ساعت نباید باشد
۱۰ بعد از پیادهروی حتماً از وسایل ورزش داخل پارک استفاده کنید مثلاً از فلان وسیله ۱۰۰ دور استفاده میکنم و هر روز این تعداد بالا ببرید
۱۱ بعد از اینکه ورزش کردید و به خونه اومدید خودتونو وزل کنید شاهد کاهش وزنتون خواهید بود حتی اگه ۱۰۰ گرم باشه ولی اگه کم نکردید ناامید نشید چرا که چربی سوزی در بدن شما با کندی انجام میشه زمان میبره که لاغر کنی ولی ناامید نشین چرا که شما میتونید که وزن خودتون رو پایین بیاریدددد
۱۲ بعد که به خونه اومدید سعی کنید چای سبز دم کنید بخورید ولی یادتون باشه که چای سبز باعث کم خونی میشه پس نباید بیش از اندازه استفاده شه
۱۳ اگه احساس گشنگی کردید خودتون رو با میوه و چیزهای مفید سیر کنید به هیچ وجه سمت سیر کنندههای مصنوعی نرید
۱۴ سعی کنید ساعت ۱ ناهار بخورید و هر روز در این ساعت ناهار بخورید ساعتتون مقرر و مشخص باشه
۱۵ سعی کنید تو پیش دستی برنج یا هر چیز دیگهایو میل کنید و هر روز یکی دو قاشق از تعداد دفعه قبلی کم کنید