2777
2789
عنوان

فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 204 پست
نه بدون باشگاه فقط اراده داشتم چون چاقی باعث اتفاق بدی تو زندگیم شد و فهمیدم چاقی سراسر ضرره

موفق باشی 

اتفاق بدی برات افتاد ولی ازش استفاده ی درستی کردی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بریم سراغ کارایی که کردم تا لاغر شدم؟

کالری شماری کردید؟

چطوری حساب کردید؟

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

خانوما بریم که بهتون بگم من چیکار کردم که تونستم ۱۴ کیلو طی سه ماه کم کنم 

۱ برای خودتون یک ترازو تهیه کنید من خودم سه ماه پیش ۲۶۰ هزار تومن خریدم الان از قیمت دقیقش خبر ندارم حتماً اینو تهیه کنیدیک دفترچه یادداشت برمی‌دارید تاریخ می‌زنید و وزنی که هر روز دارید در اون تاریخ رو یادداشت می‌کنید مثلاً امروز شنبه است تاریخ بیست و سوم وزنتون ۶۵ کیلو بوده فردا وزن ۶۴ و ۷۰۰ شده پس فردا ۶۴ و ۳۰۰ به همین ترتیب وزنتونو یادداشت می‌کنید حالا یا وزن بیشتر یا کمتر شده فرقی نمی‌کنه یادداشت کنید و این کارو هر روز ناشتا انجام بدید و لباس سبک تن کنی و هر روز با همون لباس خودتون رو وزن کنید

۲خوابیدن بیش از اندازه خودش باعث چاقی ادم میشه پس صبح رو زود بیدار شید 

۳ وقتی بیدار شدید اول آبو بذارید جوش بشه داخل یک لیوان آب جوش بریزید یه قاشق دانه چیا و مقداری آبلیمو بریزید بعد از اینکه خنک شد به صورت ناشتا بخورید

۴ بعد از حدود نیم ساعت از خوردن دانه چیا صبحونه رو میل کنید تو وعده صبحونه به هیچ وجه از بربری و نون لواش استفاده نکنید چون خودش باعث چاقی میشه بهترین نونی که در وعده صبحونه می‌تونید استفاده کنید سنگکه

۵ تو وعده صبحونه سعی کنیم که سردیجات استفاده نکنید یا اگه چیزای سرد استفاده می‌کنید مثل خیار گوجه حتماً روش نعنا بریزید یا روی پنیر سیاه دونه بریزید

۶ اگه چای دم می‌کنید حتماً توش دارچین یا میخک استفاده کنید چون که طبع سردبدن رواز بین می‌بره سردیجات خودشون باعث چاق شدن میشن

۷ از چیزایی که چربی بالایی دارند و باعث چاق میشن تو وعده صبحونه پرهیز کنید مثل حلوا شکری کره مربا خامه یچیزهای اینطوری شکلات صبحانه که اکیدا ممنوع

۸ بعد از خوردن صبحونه خیلی خوبه که بتونید به پیاده‌روی برید ولی اگه براتون مقدور نیست تو خونه ورزش کنید

۹ اگه به پیاده‌روی میرید برای خودتون دور تعیین کنید یه پارک کوچیکو در نظر بگیرید و بگید مثلاً امروز ۳ دور باید دور این پارک بچرخم و هر روز تعداد این دورها رو بیشتر کنیم ولی یادتون باشه که پیاده روی شما کمتر از نیم ساعت و بیشتر از یک ساعت نباید باشد

۱۰ بعد از پیاده‌روی حتماً از وسایل ورزش داخل پارک استفاده کنید مثلاً از فلان وسیله ۱۰۰ دور استفاده می‌کنم و هر روز این تعداد بالا ببرید

۱۱ بعد از اینکه ورزش کردید و به خونه اومدید خودتونو وزل کنید شاهد کاهش وزنتون خواهید بود حتی اگه ۱۰۰ گرم باشه ولی اگه کم نکردید ناامید نشید چرا که چربی سوزی در بدن شما با کندی انجام می‌شه زمان می‌بره که لاغر کنی ولی ناامید نشین چرا که شما می‌تونید که وزن خودتون رو پایین بیاریدددد

۱۲ بعد که به خونه اومدید سعی کنید چای سبز دم کنید بخورید ولی یادتون باشه که چای سبز باعث کم خونی میشه پس نباید بیش از اندازه استفاده شه

۱۳ اگه احساس گشنگی کردید خودتون رو با میوه و چیزهای مفید سیر کنید به هیچ وجه سمت سیر کننده‌های مصنوعی نرید

۱۴ سعی کنید ساعت ۱ ناهار بخورید و هر روز در این ساعت ناهار بخورید ساعتتون مقرر و مشخص باشه

۱۵ سعی کنید تو پیش دستی برنج یا هر چیز دیگه‌ایو میل کنید و هر روز یکی دو قاشق از تعداد دفعه قبلی کم کنید

۱۶ یه ماه تنقلاتو حذف کنین اگه نتونستید این کارو بکنید یعنی شما اراده ندارید پس اراده کنید شما می‌تونید
۱۷ بعد از ظهر قبل از خواب چالش‌هایی که بهتون میگم رو انجام بدید یا اگه با من نخواستید پیش برید خودتون ورزش کنید تا ناهاری که خوردید هذم بشه اگه ورزش نکنید چربی ناهار و چربی شام تجمع پیدا می‌کنه و باعث لاغر نشدن شما میشه
۱۸ تا ساعت ۸ ۹ شب شامتونو میل کنید تا بتونید تا موقع خواب هضمش کنید
من نمی‌گم که برای شام برنج درست نکنید چون خودم به خاطر همسرم  اکثراً برنج درست می‌کردم ولی خودتون کمتر بخورید
۱۹ بعد از حدوداً یه ساعت از شام یه پیاله ماست با خرفه میل کنید من خرفه رو از قبل پاک می‌کنم خرد می‌کنم و داخل یخچال می‌ذارم
۲۰ حتماً ماست پرچرب و شیر پرچرب و اینا رو کنار بذارید و کم چرب و جایگزینش کنید حتی بهتره که ماست پروبیوتیک استفاده کنید
۲۱ مشکل یبوست دارید انجیر خشک زردآلو خشک یا قیسی خوب بشورید داخل یک کاسه بریزید روش آب بریزید بذارید یه شب بمونه تو آب فردا اون میوه خشک و همراه با آبش بخورید
۲۲ شب قبل خواب خودتونو وزن کنید اگر دیدید وزنتون از وزنی که صبح گرفتید خیلی بیشتره سعی کنید حداقل ۱۰۰ تا طناب یا صد تا پروانه یا هر ورزش دیگه‌ای انجام بدید که این تفاوت وزن کمتر شه بهتره وزنی که شب گرفتید با وزنی که صبح گرفتید یکسان باشه اگر که کمتر باشه که چه بهتر
۲۳ سعی کنید شیرینی جات مصنوعی شکر و غیره را به مدت یک ماه حذف کنید
۲۴ اگه وعده غذایی تون نونیه به هیچ وجه از نون لواش استفاده نکنید فقط از نون سنگک استفاده کنید اگه که مجبور شدید به اندازه یک کف دست یا به اندازه دو کف دست استفاده کنید
۲۵ اگه واقعا می‌خواید لاغر شید با من همراه شید تا بتونیم لاغر کنیم
۲۶ خانومایه موافق برگزاری چالش‌ها هستید اعلام موافقیت نید