2777
2789

سلام به همه خانومایهههه قشنگ😍

امیدوارم حالتون خوب خوبه خوووووب باشه

ببخشید که تو تایپیک قبلی ذره ذره نوشتم و باعث اذیتتون شدم

ولی الان کامل و جامع براتون تایپ کردم که اذیت نشید خوشگلا

اول میخام یه نظر سنجی کنم بنظرتون خوبه که باهم چالش برگزار کنیم 

خب این چالش چطور باشه؟

امروز که ۲۳تیر بیاید همه با هم تلاش کنیم تا ۲۳مرداد ۴کیلو کم کنیم یعنی در هفته ۱کیلووووو و این برای خانومایه با اراده ای مثل ما کار سختی نیس🥰

و هر کس تو هفته هر چقدر وزن کم کرد میگه و در آخر هر کس وزن بیشتری کم کرد برنده چالش ما میشهههه به همین آسونی

این یه چالشمون

چالش بعدی چالش پروانه که تعیین میکنیم مثلا امروز ۱۰۰تاپروانه بزنیم همه انجام میدن و این چالشم یه ماهس

و چالش هایه دیگه که خودم با همشون به نتیجه دلخواهم رسیدم و از ۸۰کیلو شدم ۶۶کیلو و الان میخام بشم ۶۰کیلو🙂

هر کس موافقه با چالش لطفاً اعلام کنه

چقدر طول کشید از ۸۰ به ۶۶ برسی؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ماه عزیزم

هزار ماشاالله به این اراده 

چه عالیییییی 

رژیم خاصی گرفتی و باشگاه رفتی؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
به عنوان یه مانکن میگم رژیمی که بدون باشگاه ورزش باشه هیچ فایده ای نداره حتی ۱۰ سالم رژیم بگیرین بدو ...

ربطی ندارع قشنگم من بدون باشگاه لاغر کردم و به اندام زیبایی که میخواستم نزدیک شدم همه چی به اراده خود آدم وابستس

ربطی ندارع قشنگم من بدون باشگاه لاغر کردم و به اندام زیبایی که میخواستم نزدیک شدم همه چی به اراده خو ...

خب عزیزم میتونی در کنارش حالا باشگاهم نری ولی روزی یکساعت پیاده روی داشته باشی

مامان منم وزنش ۷۲ کلی رژیم گرفت هزارتا دکتر رفت ولی نمیتونه لاغر شه بخاطر اینکه تحرک نداره حتما باید یه تحرکی ورزشی پیاده روی چیزی باشه

🤍