2777
2789
عنوان

مامانای باردار تروخدا بیاین😭

290 بازدید | 20 پست

من دیگ از استرس دارم روانی میشم 

هفت هفته رفتم سونو همه چی اوکی بود قلب هم تشکیل بود اما ضربان گفت کوچیکه فعلا 

الان هفته دهمم هر روز تا الان استرس دارم 

همش فکر میکنم جنینم چیزیش شده یا خدایی نکرده اتفاقی براش افتاده 

یا اصلا تو شکمم حسش نمیکنم 

یعنی جون مرگ شدم خودمم تو خونه تنهام از صبح تا شب فکر میکنم 

تروخدا چیکار کنم تا ۱۲هفته ک برک سونو بدم نابود شدم چند  کیلو هم کلا کم کردم از استفراغ و نخوردن 

میترسم برم ان تی هم بگ نی نی چیزیشه 

خدایا خودت ب دلم رحم کن بعد سه سال بدبختی و انتظار بهم دادیش خودت نگهدارش باش 😭😭😭😭تروخدا برا ارامش خودم و نی نیم و سلامتیش یه صلوات بفرستید 

دارم دیونه میشم از استرس استفراغم دارم همش 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم مبارک باشه ایشالله ن بابا الکی نگران نباش خدا بزرگه اصلا استرس نداشته باش برا بچه خوب نیست صبر کن و صبر داشته باش صلوات فرستادم دعاش کردم ایشالله صحیح و سالم باشه بیای ب ما بگی سالمه عزیزم نگران نباش مامان خوشکله💜

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
منم مرداد ماه ان تی دارم انقد میترسم، ولی چله سوره یاسین بردار کمکت کنه

صدای قلبشو شنیدی؟من هنوز نه 

حالت تهوع و استفراغ داری؟

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

نافم بیرونه کلن از بچگی اینطور بوده کاملن بیرونه همش کامل بیرونه. خیلی ناراحتم بچه ک بودم مامانم بردم دکتر گفتن فرمش اینطوره نمیشه کاریش کرد بره داخل؟ عملی چیزی؟ خیلی زشته ن میتونم نیم تنه بپوشم ن کراپ هیچ اصن خیلی بخاطرش ناراحتم😭😭کسی هس مثله من باشه؟ تاهالا ندیدم چنین چیزی. 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
دختر چطور میخوای نه ماه بگذرونی با این استرس🤨

اخه میگن سه ماهه اول حساسه بخاطر این ترسبدم 

اسی عزیز خدای ک داده بخواد میگیره نخوادم نگهش میداره منم بعد چهارسال بازدار شدم هنو سونو قلب نرفتم 

اینهمه استرس خودش اسیب میزنه ب جنین نگران نباش بسپار ب خدا قران بخون خودتو سرگرم کن

کاربری دو نفره

سلام😐😐😐 عزیزم در جریانی که استرس چقدر تو بارداری مضره؟؟؟!! خداروشکر کن مشکلی نداری من هم هفته ۱۱هستم پدرم از درد درومده ولی مثل شما بیقراری نمیکنم! جدی یجوری خودتو مشغول کن فیلم ببین، رفتو امد کن، هر چی فقط اینقدر استرس مثل سم میمونه