الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خخخخ بعد از تهران خوزستان خوش لباس و خوشتیپن یه سر بیا اهواز میفهمی چی میگم کلا خوزستانی ها خیلی به ...
بله عزیزم کل ایران سرای من است همه عزیز و محترم هستن. متاسفانه قسمت نشده بیام جنوب. ولی اون چیزی ک تو تلوزیون نشون میده تو ذهنم بود خواستم اطلاعاتم بیشتر بشه.❤
ممنون خیلی مفید بود چون من اطلاعاتم کمه و تا الان فکر میکردم خوزستانی ها همه عرب هستن.
خواهش میکنم گلم.تقصیر شما نیست،تقصیر صدا و سیماست که خوزستانی هارو سیه چهره و عرب زبان نشون میده.حتی عرب زبانان استانمون هم سیاه چهره نیستن!!! اکثرا سفید و چشم رنگی هستند.بختیاری هامون عین اروپایی ها هستند. زن های دزفولی خیلی خوشگلن،خانم های شوشتری خیلی بساز و خوش اخلاقن. ولی هیچ کدوم از این موارد رو کسی نمیدونه،خوزستان رو کلا عرب نشین میدونن
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎