2777
2789
عنوان

خدایاااا🥴🥴😒😫😫چرا انقدر گرمه کولر بدبخت دگ جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 79 پست
توقعی ‌که نمیتوووونن داشته باشن!!!! چون رسمشونه خودشون وسیله بگیرن، ولی اکثرا کامل نمیگیرن که! میگن ...

خانوادگی این مدلی بودن که از پسر یا دختر مردم انتظار داشتن کم توقع باشه و به کم راضی بشه

ولی واسه دختر و پسر خودشون به شدت پرتوقع و بهترینا رو میخواستن!!

نه دیگه توبه کردم😂🤦🏻‍♀️

وای اونجا که......اصلا اونجا و جنوب افتضاح گرمه  من اصفهانم اما یه چندسال جنوب زندگی کردم تابس ...

طوفاناشو هم در نظر بگیر🥲🥴

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ بعد از تهران خوزستان خوش لباس و خوشتیپن یه سر بیا اهواز میفهمی چی میگم کلا خوزستانی ها خیلی به ...

بله عزیزم کل ایران سرای من است همه عزیز و محترم هستن. متاسفانه قسمت نشده بیام جنوب. ولی اون چیزی ک تو تلوزیون نشون میده تو ذهنم بود خواستم اطلاعاتم بیشتر بشه.❤

همه مانتو شلوار میپوشن. و چادری ها هم چادر سره مانتو شلوار. توعروسی ها،بختیاری ها اگه دوس داشته باشن ...

ممنون خیلی مفید بود چون من اطلاعاتم کمه و تا الان فکر میکردم خوزستانی ها همه عرب هستن.

ممنون خیلی مفید بود چون من اطلاعاتم کمه و تا الان فکر میکردم خوزستانی ها همه عرب هستن.

خواهش میکنم گلم.‌تقصیر شما نیست،تقصیر صدا و سیماست که خوزستانی هارو سیه چهره و عرب زبان نشون میده.‌حتی عرب زبانان استانمون هم سیاه چهره نیستن!!! اکثرا سفید و چشم رنگی هستند.بختیاری هامون عین اروپایی ها هستند. زن های دزفولی خیلی خوشگلن،خانم های شوشتری خیلی بساز و خوش اخلاقن. ولی هیچ کدوم از این موارد رو کسی نمیدونه،خوزستان رو کلا عرب نشین میدونن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎