2777
2789
عنوان

خدایاااا🥴🥴😒😫😫چرا انقدر گرمه کولر بدبخت دگ جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 79 پست
خخخخ بعد از تهران خوزستان خوش لباس و خوشتیپن یه سر بیا اهواز میفهمی چی میگم کلا خوزستانی ها خیلی به ...

دقیقا.‌من بواسطه شغل همسرم کل ایرانو گشتیم.  هیچ کجا مثل خوزستان برای لباسشون ولخرجی نمیکنن. بخدا که خیلی ولخرجن. خودمم خوزستایم،دزفولیم،ولی این موردمون افتخار نداره🙈خیلی هزینه ی لباس و مد میکنیم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون از کی هوا یکم بهترمیشه؟

تهران ک فعلا ی هفته اینجوری قراره باشه شایدم تا اخر تابستون هوا شناس گف تابستون امسال خیلی گرم میخاد بشه

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
هی میخام پاشم شام بزارم اما خب خونه همینجوریش افتضاحه چ برسه بخام غذا بزارم 

منم شبا ،نهار فردامو میزارم.‌چون خونه آتیش میشه از حرارت گاز

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من یه اهوازی میشناسم بدلباسه که

فایده نداره.بیا اهواز به چشم خودت ببین چقدر ولخرجن. حتی نون شبم نداشته باشن بخورن،برای تیپشون خیلی هزینه میکنن.‌من خودم مخالف این ویژگیمون هستم و ازش دوری میکنم و ولخرجی نمیکنم زیاد. نهایت ۴مانتو در طی یکسال و ۴جفت کفش طی یکسال. دوستام هفتگی مانتو میخرن خدا شاهده.🤐🤐🤐🤐🤐🤐😥

پس زنا و دخترا پرتوقع هم هستن درسته؟ بیچاره پسرای اونجا😅

بله. اکثرا پرتوقع و تجملاتی هستند خانم های فارس خوزستان. کلا خیلی هزینه ی لباس و پوشش میکنن.

دقیقا.‌من بواسطه شغل همسرم کل ایرانو گشتیم.  هیچ کجا مثل خوزستان برای لباسشون ولخرجی نمیکنن. بخ ...

من مدل مردمشو گفتم درست و غلطش و کار ندارم،ما فامیل اصفهانی داریم اولین بار زنشو میخواسته بیاره اهواز(زنش اصفهانی بوده)بش گفته خیلی اهوازیا به لباس اهمیت میدن بهترین لباساتو با خودت بیار 

پس زنا و دخترا پرتوقع هم هستن درسته؟ بیچاره پسرای اونجا😅

پسرا هم جهاز کامل میخوان از خانم های فارس. من خودم صفر تا صدشو بردم.ولی خانم های عرب جهاز نمیبرن،با خانواده داماده همه چیز.البته الان جدیدا چندقلم رو میبَرن که وظیفشون هم نیست،لطفیه که در حق داماد میکنن.

من مدل مردمشو گفتم درست و غلطش و کار ندارم،ما فامیل اصفهانی داریم اولین بار زنشو میخواسته بیاره اهوا ...

بله درسته گلم💙❤

پسرا هم جهاز کامل میخوان از خانم های فارس. من خودم صفر تا صدشو بردم.ولی خانم های عرب جهاز نمیبرن،با ...

عجب...

من با یه پسر عرب اهواز بودم

خیییییلی خسیس و گدا بود، با چیزایی که میگفت و شناختی که ازش داشتم، مطمئنم نه تنها یه قلم از جهیزیه رو نمیداد بلکه از بابامم توقع داشت واسش خونه و زندگی فراهم کنه... به شدت بی چشم و رو و پرتوقع بود!!!

اصلا تو عمرم همچین موجودی ندیده بودم

دکمشو زدم ، من کجا... اون کجا

عجب... من با یه پسر عرب اهواز بودم خیییییلی خسیس و گدا بود، با چیزایی که میگفت و شناختی که ازش داش ...

توقعی ‌که نمیتوووونن داشته باشن!!!! چون رسمشونه خودشون وسیله بگیرن، ولی اکثرا کامل نمیگیرن که! میگن بساز با همین چندقلم

یه پیشنهاد و توصیه براتون دارم...با عرب زبان های عزیز رل نزنید،فقط با هم زبون خودشون میسازن.و با هم مَچ میشن و اخلاقای خاصی دارن که فقط زن هایی از قوم خودشون باشون کنار میاد✔✔✔✔