2777
2789
عنوان

رفته بودم مشهد ولی دلم خیلی شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 50 پست

نباید میرفتی من بخاطر اخلاق گند خواهرای شوهرم سالهاست خونه مادرشوهرم نمیرم رابطمو کامل قطع کردم که نبینمشون اعصابم راحت باشه اونوقت شما با قهر باهم میرید مسافرت معلومه که باهم اختلاف پیش میاد آدم با خواهر خودشم بره مسافرت سر این چیزا حرف و خدیث پیش میاد چه برسه خانواده شوهر 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارکردن ک بدجنسن؟! 

شماحتمامجردی که همه این بی احترامیاکه بهش کردن روخیلی معمولی میبینی من خودموتصورکردم اگه مثلاعروسم بگه مامان شمابروحموم حال من برم اتاق حتما برای حرفش احترام قایل بودم ونمیگفتم من ودخترم میریم توصبرکن بعدازما،ادم چقدبایدبدجنس باشه که دخترشو احترام کنه دل عروس روبشکنه بایدحداقل میگفت باشه تو بیاتواتاق دخترم توحال خودش بزرگی میکردوازخودگذشتگی کاری که مادر برای بچه هاش میکنه 

روز اخر ک قرار شد فردا پنج راه بیفتیم رفتم اتاق وسایلمو جمع کنم چمدونم تو اتاق بود بچه خواهر شوهرم ه ...

اشتباه کردی که با این خانواده بی انصاف رفتی سفر،اشکال نداره یادبگیرتااخرعمرباهاشون جایی نری

به حرم  احتیاج داشتم شدید

الان رفتی با یه دنیا اعصاب خوردی و ناراحتی برگشتی راضی از مسافرتت؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

شماحتمامجردی که همه این بی احترامیاکه بهش کردن روخیلی معمولی میبینی من خودموتصورکردم اگه مثلاعروسم ب ...

اتفاقا عروسم دوسالم هست ازدواج کردم اگ اینارو بی احترامی ببینی ک توجامعه ی ادم افسرده و دل چرکین میشی ادم باید نسبت ب این چیزا ی نگاه گذرا داشته باشه وقتی طرف داره میره حموم من بهش بگم نرو بزارمن برم من خودخواهم ن اون لازم ب ازخودگذشتگی میخواسته زرنگیم کنه بدون سروصدا یواشی میرفت حموم میگفت ا من فکرکردم شما میخواین توحال برین حموم ببخشید وتمام حالا افسرده وناراحت بشینه ی جا کاری حل میشه این چیزام بدجنسی نیست خانواده شوهر ی کارایی میکنن ک اصلا این چیزا توشون دیده نمیشه

عزیزم شما با دخترشون قهری همسفرشونم شدی شوهر دخترشونم همراشون نیست واقعا توقع داری همه جا باهم باشید ...

نه اصلااا منظورم از جدا کردن گشت گزار نبود خودمم موافق بودم با شوهرم بگردم .مثلا برا ما حال داده بودن من صبح نمیتونستم برم حاظر بشم باید منتظر میشدم بیان بیرون بعد کلا اتاق رو خصوصی کرده بودن

نه اصلااا منظورم از جدا کردن گشت گزار نبود خودمم موافق بودم با شوهرم بگردم .مثلا برا ما حال داده بود ...

دیگه سفر جمعی همینه شما هم یه سری لباسات که برای صبح بود رو یه گوشه سالن مرتب میچیدی و دنبال راه حل میگشتی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اتفاقا عروسم دوسالم هست ازدواج کردم اگ اینارو بی احترامی ببینی ک توجامعه ی ادم افسرده و دل چرکین میش ...

ولی اگه ادم منطقی قضاوت کنه تمام رفتاری که با ایشون کردن بی احترامی بوده من خودم تجربه مسافرت باهمچین مادرشوهری کردم ادم اون لحظه که تصمیم میگیره باهاشون بره سفریک درصدفکرنمیکنه بهش بدی کنن خیلی سخته 

درکل  اگ به لحن بقیه بیشتر توجه کنید این شمایید ک اذیت میشین اونا حرفشون وزدن ورفتن رو خودتون کارکنید ک هرچیزی و ب دل نگیرین هرچیزی و بی احترامی نبینین چون شما ناراحت میشین اونا ن ناراحت میشن ن ب جاییشون برمیخوره بلکه میگن خوبش شد درکل بنظرم تواین سفر شما اصلا مظلوم واقع نشدید بهش اینجوری نگاه نکن تومهمون امام بودی ن پدرشوهر مادرشوهرخواهرشوهرت رفتی امام وببینی رفتی دلتو سبک کنی اگ دل سنگین برگشتی پس بدون زیارتت قبول نیست