2777
2789
عنوان

با افسردگی بعد از زایمان چه کردید؟

121 بازدید | 10 پست

امروز پنجمین روزیه که زایمان کردم...

خیلی خیلی دلم تنگه...برا بارداری مخصوصا روز آخر، برا اتاق عمل، برا دکترم، برا لحظه ای که اولین بار دیدمش، برا لحظه ای که صورتش رو به صورتم چسبوندن....آخ از اون لحظه..ای کاش زمان متوقف میشد و من تا ابد تو همون لحظه میموندم...

حتی برا روز اول عمل که از شدت درد داشتم جون میدادم دلم تنگه...

فقط دارم روز زایمان رو با جزئیاتش مرور میکنم و اشک و دلتنگی...

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
از الانت لذت ببر.اون روز هم گذشت و خاطره شد

فقط خوابیدم کنارش و دارم نگاهش میکنم..دست و پاهاشو..نمیتونم از کنارش جم بخورم..نمی دونم این چه حس لعنتیه که من دارم..

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خوابیدم کنارش و دارم نگاهش میکنم..دست و پاهاشو..نمیتونم از کنارش جم بخورم..نمی دونم این چه حس لع ...

تا هورمونات درست بشه زمان میبره

اگه میتونی شبا که هوا خنک تره برو بیرون ی دوری بزن حالت بهتر میشه

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همین بودم همش استرس داشتم میترسیدم‌دستشویی برم 

انگار قلب آدم مچاله میشه..

تا هورمونات درست بشه زمان میبره اگه میتونی شبا که هوا خنک تره برو بیرون ی دوری بزن حالت بهتر میشه

تا حامله بودم میگفتم زایمان کنم راحت شم اما حالا دلتنگ اون روزام

تا حامله بودم میگفتم زایمان کنم راحت شم اما حالا دلتنگ اون روزام

واییی نه روزهای بارداری هم خودش افسردگی داشت 

میخوابیدم‌همش پاهام میگرفت دو قدم راه میرفتم نفسم میگرفت اصن اوضاعی بود 

واییی نه روزهای بارداری هم خودش افسردگی داشت  میخوابیدم‌همش پاهام میگرفت دو قدم راه میرفتم نفس ...

آره منم هر روز صد دفعه جون میدادم اما الان برا جون دادنا و زجر کشیدنامم دلم تنگه..روانی شدم..