متاسفانه باز هم منفی....کسی بوده بعد چند بار مثبت شده باشه؟؟؟ میخوام دوباره برم پانکچر...از اول آخرین فرصت رو به خودم بدم....طبیعی هم باردار نمیشم...لاله هام به دلیل خارج رحمی وهیدرو خارج کردن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
روز اول محرم روزه بگیر یعنی امسال ۲۷ م تیر که چند شب دیگه س پاشو سحری بخور واسه روز ۲۸ م روزه باشی
خیلی مجربه واسه بچه دار شدن
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
متوجه شدم عزیزم ولی بگیر ان شاالله که انتقال بعدی ت مثبت میشه
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
من گاندی انجام دادم شما کدوم مرکز بودی وبعد کجا رفتی
من دفعه اول دکترم بهم گفت بیا بیمارستان بهمن اونجا انجام دادم که هم از دکترم هم از بیمارستان ناراضی بودم .دفعه بعد رفتم مرکز مام بار اول مثبت شد تقریبا هرکی میومد مثبت میشد .از ۱۵ نفر مون ۱۳نفر مثبت شدن .آمار مثبتیشون خیلی بالا ست واقعا خوبن .اگه میخوای ایندفعه انجام بدی حتما برو مام حتما
اینبار انجام دادی لیرز و خراش و پی ار پی و چسب جنین و همه رو انجام بده انشالله با اینا مثبت میشی من دوستم بعد ۱۴سال این کارارو کرد مثبت شد یه سوال خارج رحمی رو هم با ای وی اف شدی؟
من میخواستم با دکتر نصر انتقال بدم .اما گفتن ۶ماه یه بار میاد زیر نظر تیمش باش تا بیاد برای انتقال .پیش دکتر لاهوتی ویزیت میشدم پانکچرم هم با دکتر لاهوتی بود .اما تایمی که میخواستم با نصر انتقال بدم لکه بینی داشتم مجبور شدم ۱ماه بندازن عقب .که با همون دکتر لاهوتی انتقال دادم که بازم خداروشکر مثبت شد .همشون خوبن روالشون هم یکی هست .برو تو اینستاشون ببین با کدومشون راحت تری حس خوب داری .لاهوتی واقعا بهم انرژی میداد خیلی راضی بودم ازش .من هرکس و ببینم میگم وقتتو تلف نکن برو مرکز مام .من قبل ای وی اف ۴ .۵ بار ای یو ای شدم تو همون بیمارستان بهمن ولی بی فایده