اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی از سختیاش برای خانومای متاهل وقت کم اوردنه. اینه که خسته از سرکاربیایی باید شام بپزی خونه رو جمعوجورکنی، صبح زود بیدارشدن سخته، در طول هفته نمیشه مهمون دعوت کرد چون فرداش باید زود بیدارشی و ... این سختیاش بود.
خوبیاش اینه که هرماه دستت جلو همسرت یاکسی دیگه واسه پول درازنیست، زندگیت برنامه داره
مدیریت زمانت باید خوب باشه که بعد از مدتی عادت میکنی و راحت مدیریت میکنی . اولش کمی سخته مخصوصا اگر متاهل باشی و بچه دار . البته خانواده هم باید همراهی کنن .
وقتت دست خودت نیست همیشه باید برنامه ریزی داشته باشی وگرنه کارات تلنبار میشه، راحت نمیتونی مهمونی بری و مهمون دعوت کنی، همه اونا که خانه دارن و به عمرشون یه روزم سرکار نرفتن ازت انتظار بیجا دارن مثل خودشون باشی(اگر مثال بارز بخوام بگم مادرشوهر)، اگه بچه داشته باشی برا چند سال اول حسابی سختی می کشی و کارت چند برابر میشه، هر روز صبح باید از خواب پا شی و بری تو دل شلوغی، همسرت اگر درآمدش خوب نباشه ازت توقع مالی خواهد داشت، خستگی روزمره هم بهش اضافه کن اینا مجموع چیزایی بود که من تو خودم و خانم های شاغل اطرافم دیدم. اما اون لحظه که کارت خودت رو میدی یه چیزی رو با پول خودت می خری چیزیه که اعتیادآوره و نمیشه ازش به راحتی دست کشید
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!