2777
2789
عنوان

نمره

109 بازدید | 13 پست

سلام من تاپیک قبلیم تاپیک زده بودم و گفته بودم عربی شدم14/5من از توی سایت دیده بودم نمره مو و باورم نمیشد چون مطمئنم بودم 20یا نهایتا 19/5بشم برای همین امروز رفتم مدرسه که کارنامه بگیرم گفتم برگه عربی مو چک کنند و معاون چک کرد دید من تو برگه14/5شدم و پنج نمره شفاهی رو یادشون رفته ثبت کنند و نمره عربیم شدم19/5الان نمیدونم ریاضی رو اشتباه زدند یا نه به معاون گفتم ریاضی هم چک میکنید گفت همه رو چک میکنم و قرار شد دوشنبه یا چهارشنبه دوباره برم ببینم درست شده کارنامم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ازمون اینا برگزار نشده؟

تو تاپیک قبلی که زدم اطلاع دادم هشتم هستم و یکی از شرط هایی که برای ثبت نام آزمون تیزهوشان است این است که معدل هشتم بالای19باشه منم الان معدلم تغییر می‌کنه و اینکه تو تاپیک قبلی همه چی رو گفتم 

تو تاپیک قبلی که زدم اطلاع دادم هشتم هستم و یکی از شرط هایی که برای ثبت نام آزمون تیزهوشان است این ا ...

اها اره

کارنامه جدید که بدن اوکی میشه

حتما پیگیری کن که تو سایت هم درست بشه

اها اره کارنامه جدید که بدن اوکی میشه حتما پیگیری کن که تو سایت هم درست بشه

شاید بخاطر تاپیک قبلی یک سوء تفاهمی براتون پیش بیاد و اینکه من بخاطر اینکه یکی از اعضای فامیلای درجه یک فوت شد(خیلی آن شخص برام عزیز بود) ناامید و خسته شدم ولی بعدش پیش خودم گفتم بزار از اون بالا که منو ببینه(از آسمون) بگه آفرین و وسطای امتحانات بودم و دیگه تا آخرش امتحان خوب دادم

موقعی ای که ناامید شدم و حالم خوب نبود وسط امتحانات بود و ریاضی هم گذاشته بودن وسط امتحانات دیگه اینگونه شد که ریاضیم بد شد

شاید بخاطر تاپیک قبلی یک سوء تفاهمی براتون پیش بیاد و اینکه من بخاطر اینکه یکی از اعضای فامیلای درجه ...

اول اینکه بابت عزیزی به فوت شده بهت تسلیت میگم غم اخرت باشه

دوم اینکه هیچ کس نمیتونه تو رو قضاوت کنه

نگران هیچی هم نباش

مهم اینه جبرانش کردی

امیدوارم ادامه راهت هم پر از موفقیت باشه

اول اینکه بابت عزیزی به فوت شده بهت تسلیت میگم غم اخرت باشه دوم اینکه هیچ کس نمیتونه تو رو قضاوت کن ...

خیلی ممنون خدا رفتگان شما را هم بیامرزد 

ممنون بابت دلگرمی 

انشاالله تو هم به هرچی میخوای برسی البته اگر به صلاحته 

خوشحالم بخاطر افرادی که دور و برت هستند چون یک‌ فرد محکم و با اراده و قوی مثل تو رو دارند