2777
2789

خانوما وقت خواب خیلی ناله میده خیلی نق میزنه خیلی غر میزنه تا خوابش ببره دلیلش چیه؟ کسی میدونه؟ بچه کسی اینجوری بوده

با چه روشی راحتتر بخوابونمش 

خدایا نگهدار پسرم باش که نفسم به نفسش بنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا رفلاگس داره از اذیت ناله میکنه یا اخلاقشه هر دوره بچه ها یه ادا و اطوار دارن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

برنامه گهواره رو دانلود كن توش صداهاي سشوار و جاروبرقي داره

بچه من وقتي بيقراري ميكرد شير نميخورد يا سشوارو روشن ميكردم يا با برنامه گهواره تا صداش ميومد اروم ميشد شير ميخورد ميخوابيد بعدم درست شد 

نگذار زخمهايت تو را به كسي كه نيستي تبديل كند!

بچه های خالم تا 7 ماهگی همینطوری بودن 

موقع خواب میبردشون حموم خیلی زود خوابشون می‌برد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یا بزارش تو بانوچ 

یا اگه ساعت خوابشو میدونی 

یه کاری کن موقع خواب خسته خسته باشه تا راحت تر بخوابه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شاید ریفلاکس داره . توی با نوج بذاری خیلی راحت و زود میخوابع

قبلا بالا میاورد الان نمیاره دیگه

نمیدونم چیکار کنم خیلی عصبی شدم خیییلی 

شاید رفلاکس داره یا گرمشه 

نه گرم نیست خوبه خنکه خونمون

رفلاکسو نمیدونم یه مدت بالامیاورد بردمش دکتر یه دارو داد زیاد اثر نکرد ولی خب الان دیگه بالا نمیاره

اخلاقشه،یه مدت دیگه فراموش میکنه یه ادای دیگه درمیاره،خدا حفظش کنه

واقعا من خسته شدم

چشمش روهمه غر میزنه نق میزنه هنوزم نخوابیده از ۱۲ تاحالا دارم تلاش میکنم هی میخوابه چشاشو باز میکنه 

وقتی شیر خورد و آروغ زد به روی شکم بزارش روی بالش تا یه نیم ساعت .بعد که از این حالت خسته شد و خوابش ...

همه چیو امتحان میکنم خواهر فایده نداره این بچه خیلی لوس شده