2777
2789
عنوان

بچه ها روتین های پوستی که انجام میدین میشه بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4372 بازدید | 72 پست
من میسلار فوم شست و شو تونر سرم ویتامین سی نیاسینامید هیالورونیک رتینول گاهی سالسیلیک اسید استفاده م ...

ایول 

روتین شما که کامل کامل هست فک کنم 

ویتامین سی چه مارکی ؟

خدایا من میتونم و میدونم توام کمکم میکنی خداجونم شکرت واسه همه نعمت های قشنگی که بهم دادی عاشقتم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی ۱بار ژیلت هفته ای ۱بار سفیداب بیرون برمم ضدآفتاب بی رنگ میزنم

ژیلت باعث نمیشه موی صورتتون کلفت و ضخیم بشه؟

خدایا من میتونم و میدونم توام کمکم میکنی خداجونم شکرت واسه همه نعمت های قشنگی که بهم دادی عاشقتم  
ایول  روتین شما که کامل کامل هست فک کنم  ویتامین سی چه مارکی ؟

بالانس عالیه

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
عزیزم مگه اوردینری هست توایران؟من کرم چین و چروکش رو میخوام پیدا نمیکنم 

یه فروشگاه تو شهرمون هست از اون خریدم مطمئنه . کرم چین و چروکش رو نپرسیدم درواقع باید ماه دیگه برم با توجه به پوستم بهم کرمو اینا معرفی کنه اما سرم دور چشمشو خودش گفت بهترینه . 

تو سایتها هم دیدم که بفروشن همین نی نی سایت بارها تبلیغشو دیدم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
محصولات کلینیک هم عالیه فقط قیمت بالا

من پوستم امسال خیلی خراب شده 

چین و چروک افتاده اهل تزریق ژل و بوتاکس هم نیستم واسه همین میگم یه روتین درست داشته باشم 

یه فروشگاه تو شهرمون هست از اون خریدم مطمئنه . کرم چین و چروکش رو نپرسیدم درواقع باید ماه دیگه برم ب ...

اخه من توی دی جی و چن جای دیگه کرم چین و چروکش رو زدم نبود

مال کاناداست آره؟

اخه من توی دی جی و چن جای دیگه کرم چین و چروکش رو زدم نبود مال کاناداست آره؟

اره به گمونم 

کرم چین و چروکش مطمئن نیستم . اگر هم جایی دیدی دارن اول مطمئن شو تقلبی نباشه چون تقلبیش تو بازار زیاد شده

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

من میترسم پوستم عادت کنه،از این تون رو ژل

استفاده نمیکنم،میترسم شیمیایین باز ضرر

دارن،،فقط ضد افتاب ومطوب کننده میزنم

حالا یه چیز شستشو گیاهی کسی میشناسه

واسه شستن صورت واسه از بیرون میایم

یا یه وفتی نیازه

اره به گمونم  کرم چین و چروکش مطمئن نیستم . اگر هم جایی دیدی دارن اول مطمئن شو تقلبی نباشه چون ...

اره واسه منم همین مهمه که تقلبی نباشه ولی کرم چین و چروکش کوی رده اوله تاثیر گذاری هست 

شدیدا دنبالشم 

شما میتونم بپرسم کدوم شهرین که فروشگاهش از این مارک داره،

پیچ فروش ندارن؟

پوستت بهتر شده نوع پوستت چیه رتینول چ مارکی گرفتی

کرم روز و شب رتینول اولاین میزنم اوردینری اذیتم کرد.عالی شده پوستم راضی ام

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃