2777
2789
عنوان

بچه ها روتین های پوستی که انجام میدین میشه بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4372 بازدید | 72 پست
آره هر 3 ساعت  دیگه برای پوست خوب باید وقت بذاری و دلتم نلرزه

اونو قبول دارم باید وقت گذاشت 

من چندین بار روتین رو گرفتم ولی بعد یکی دو هفته بیخیال شدم  و بعد مدتها دیدم تاریخشون گذشته و انداختم دور 

خدایا من میتونم و میدونم توام کمکم میکنی خداجونم شکرت واسه همه نعمت های قشنگی که بهم دادی عاشقتم  
بله عزیزم🥰 41سالمه

خدا حفظتون کنه 

ان شاالله که هیمشه خوش و خرم و سلامت و همین جوری خوشگل و خوش بررو باشین عزیزم 

خدایا من میتونم و میدونم توام کمکم میکنی خداجونم شکرت واسه همه نعمت های قشنگی که بهم دادی عاشقتم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین سی برا همه عالی نیست من ویتامین سی بهترین وگرانترین مارک استفاده کردم زیر نظر پزشک همه صورت ...

عزیزم اول باید روی گردنت امتحان کنی همه محصولات رو باید تست حساسیت کرد

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
ویتامین سی برا همه عالی نیست من ویتامین سی بهترین وگرانترین مارک استفاده کردم زیر نظر پزشک همه صورت ...

احتمالا درصدش بالا بوده ۵درصد رو امتحان کن رو گردنت

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
من بعد یه هفته ایتجور شدم بعد یه هفته پوست واکنش میده اون برا ماسکهاس بیشتر 

شاید بیرون ریزی داشتی.چون اول پوست بیرون میریزه بعد اوکی میشه

نه بیرون جوش الان ۴۰ روز درگیرم کل صورتم جوش زده یکدست جوش شده بعضیها به ویتامین سی حساسن 

اون که اره.چون گفتی ی هفته.تادوسه هفته طبیعیه بهدش بابد شروع به خوب شدن بکنه

یکم خلاصه مینویسم امیدوارم بدرد کسی بخوره
رتینول مشتق شده از ویتامین آ هست 

رتینول به درم نفوذ میکنه و باعث تولید الاستین و کلاژن میشه 

این دو تا ماده یاعث پرکنندگی خطوط و رفع چین و چروک میشن و منافذ بزرگهم میبندن 

لایه برداری میکنه لک ، جوش و اکنه رو میبره بافت و رنگ پوست یکنواخت میشه . خطوط پنجه کلاغی مسلاسما تیرگی زیر چشم و...

خلاصه رتینول عالیه و حداقل چند هفته باید استفاده بشه تا تاثییر بذاره 

روش مصرفشم بهتره یک شب درمیون یا هفته ای 2 بار استفاده بشه اونم شب ها . با بقیه اکتیو های پوستی استفاده نکنید که ممکنه حساسیت نشون بده 

اگر باردارید استفاده نکنید چند ماه قید خیلی خوشگلی و بزنید   

فقط یه نکته ی مهم رتینول تو برند های مختلف هست ولی همه خوب و موثر نیستن من خودم بعد تست کردم چندین برند مختلف طی سالها از سراوی بیشتر از همه راضی بودم . خارجیه یکمم گرون تره اما اثر گذاریش خیلی خوبه 

سراوی و کلا برند های خارجی فیک زیاد دارن حتما از جای معتبر بخرید من خودم دو سه بار از پیج ها خریدم فیک فرستادن 

الان دو سالی هست از یه سایت که نمایندگی خود سراوی هستن میخرم اکی بوده چیز های دیگه و برند های دیگه هم دارن مثل کلینیک کوزارکس اوردینری و ...

تو گوگل بزنید سراوی ایران یا نمایندگی سراوی میاره براتون 

حالا خودتون از هر جایی میخرید بخرید فقط حواستون باشه معتبر باشه چون واقعا فیک اینا خیلی زیاده