2777
2789
عنوان

معنی این حرف چی میشه....

184 بازدید | 7 پست

تو بعضی تایپیک ها دیدم خانما سر حرف که میشه میگن همون قدر که شوهرمون بیرون کار میکنه و خدمت میکنه بهمون ما هم تو خونه خدمات شکم و خدمات زیر شکم بهشون میدیم... از کلمه خدمت که اصلا خوشم نمیاد که به کار میبرن اما در کل معنیش چی میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واضحه ک 

هر چقدر پول بدن همون قدر تو خونه و ... تحویلشون میدیم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

با اینکه متوجه نمیشم ولی مگه دخترا زنا خریدنی هستن که پول بدن چیزی که میخوان بگیرن

وقتی ی خانومی این جملات و نوشته ینی آره من خریدنی ام 

شوهرم هرچقدر پول بده همون قدر کار خونه میکنم 

هرچقدر پول بده همون قدر تو اتاق خواب بهش میرسم 

این جملات معنیش همینه دیگ متاسفانه کی اینارو گفته؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.