خانوما من چند وقت پیش نزدیک یکسال پیش یه دونه گوشتی روی بدنم ظاهر شد بعدش من بیخیالش شدم ولی رفته رفته دونه ها بیشتر شد و من بخاطر فوت دخترم ک خیلی اذییت بودم مهم نگرفتمشون ولی الان روز ب روز دارن خیلی زیاد تر میشن فقط هم روی بدنم هستن قفسه سینه و سینه هام مثل زگیل هستن .توروخدا بگید چکار کنم ک برن با چ دارویی.البته باردارم و شرایط دکتر رفتن ندارم . میخام با درمان های خونگی خوب بشن . اگه راهی بلدید بهم بگید خیر ببینید انشالله امام حسین شفاعتتون کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم توصیه میکنم شدیدا از درمانهای خانگی پرهیز کنی و بری دکتر پوست . این چیزا نیاز به بررسی داره و یه وقت میبینی درمان خانگی باعث میشه جاش بمونه یا روند درمان رو طولانی تر کنه
من روی دستم اینجوری شده بود اول یدونه دوتا بعد پر شد بابام قصاب بود هرروز دنبه تازه میاورر مثل کرم میمالید روی دستم یک هفته ای صاف شد
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
عزیزم وقتی پیش مامات رفتی برای چکاب نشون بده ببین چی میگه.منم کهیر میزدم بزرگ و خیلی دردناک برای اقدام رفتم پیش ماما ی قرصی نوشت خوب شدم هر دکتری میرفتم خوب نمیشدم
ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....