2777
2789

خودتون دوسش داشته باشین🤕نذارین بفهمه اونام دوسش ندارن،نذارین مثل من بشه،مامانم ازم متنفر بود از بچگی،کتکم میزد،گریه ک میکردم می‌گفت گریه نکن وقتی تو گریه می‌کنی حالم ب هم میخوره🤒 خیلی ظلم دیدم از بچگی.....

من میرینم به خانواده شوهری بخوان راجب بچه من نظری بدن چ مثبت چ منفی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بچه بودم بخاطر دختربودنم خیلی سرکوفت خوردم😔مامانم هروقت تحقیرش میکردن بم میگف حالا اگه توپسربودی این بدبختیاروبااینانداشتم هربار ازخودم متنفرمیشدم مادربزرگم هی میگف بیچاره پسرم که فقط دخترداره بااینکه خودمادربزرگم۸تادخترداره ولی بازم یه جوری سرکوفت میزد شب روزمونوازمون گرفته بود منم متاسفانه بعدازدواجم خونواده شوهرم پسردوست بودن سونوکه دادم گفتن دوقلودختر مادرشوهرم فهمید روزی صدبارمیکوبید توسرم تاسونو اخریه پسردختر گفتن خطا بود تاالانم هربار دخترمومیبینه تیکه میپرونه هی به شوهرم میگه مافقط نوه برامون پسرحساب میشه دخترتونیارخونمون نحسی میگیریم بقیه داداشاتم دختردارمیشن 😔😔😔 ولی من مثل مادرم نیستم عاشق دخترمم هرکاری براش میکنم نمیزارم این مزخرفات روش اثربزاره 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

خودم دوسش خواهم داشت که هیچی با اینکه پسر دوستم

بقیه رو هم مجبور میکنم که داشته باشن و کوچک ترین بی احترامی و بی محبتی ای ببینم ازشون خاک مرده هاشونو به توبره میکشم