2777
2789

نمیتونم بخوابم همه جام درد میکه قفسه سینم درد میکنه بدنم داغه خیلی اعصابم خورده دلم میخواد خودمو بکوبم اینور اونور بمیرم بزنم خودمو کاش نفسم قطع شه خواب چی آخه از خودم در حد بینهایت متنفرم ب وجود خودم فکر میکنم حالت تهوع میگیرم چندشم میشه اعصابم خورده

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ک بیدارین این سوال منو جواب بدین

بچها موهامو دادم مامانم کوتاه کنه ولی اونقدر ک میخواستم کوتاه نکرد بعد یکی دو روز بعدش خودم رفتم کوتاه کردم ولی زیادی کوتاه شد و خیلی‌ ضایع هست یعنی می‌فهمه اگه ببینه فعلا ی روزو ک کل روز حوله رو سرم بود گفتم موهام خیسه بقیه روزارو چکار کنم😐

تازه از عروسی برگشتیم😑

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اوه چ بویی راه انداختی الان  من دخترم نزاش بخوابم الان ی ساعته خوابیده من گیر کردم تو گوشی

کدبانویه نی نی سایتم 😕😂

دیگه خدا میدونه کی از باتلاق گوشی دربیای😂

نمیتونم بخوابم همه جام درد میکه قفسه سینم درد میکنه بدنم داغه خیلی اعصابم خورده دلم میخواد خودمو بکو ...

چرا؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟