2777
2789
عنوان

کولیک عصبی روده

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 18 پست
اسمش میدونین؟

شما،تشخیص پزشک و داروشو قبول ندارین از اینجا دنبال تجویز هستین ؟!اگه به دکترش شک دارین ،عوض کنید ولی اینجا دستور دارویی نگیرید

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما،تشخیص پزشک و داروشو قبول ندارین از اینجا دنبال تجویز هستین ؟!اگه به دکترش شک دارین ،عوض کنید ولی ...

نه عزیز من ما الان دکتری نیست نرفته باشیم .این دکتر آخری هم گفته فقط باید به اعصابتون مسلط باشین وبگین بخندیدن دارو هم داده اما اثر نمیکنه .اما من وقتی میبینم مامانم اصلا حالش خوب نیست مجبور به دنبالم تجویزم درک کنین 

نه عزیز من ما الان دکتری نیست نرفته باشیم .این دکتر آخری هم گفته فقط باید به اعصابتون مسلط باشین وبگ ...

بله درک میکنم ،چون خودم دارم ولی تجویز تو مجازی کار خطرناکیه ،شما از اونی که تجویز میگیری میدونی اصلا مشکلش با مامانت یکیه یا ن ؟ شاید اون فرد بیماری های دیگه داشته باشه یک دارو فقط برای یک بیماری داده نمیشه و در هر فردی کلی کاربرد میتونه داشته باشه و گاهی هم اصلا با دارو های دیگه تجویز میشه که اثر گذارباشه 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤