2777
2789
عنوان

خدا پس کی به ما نگاه میکنه

354 بازدید | 30 پست

خدا چرا نگاهم نمیکنه پیکی رنگ خوشبختی میبینم پس کی از ته دل میخندم خدایا همه اینارو به من بدهکاری

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا مگه من چیکارکردم باتو.  کدوم حلالتو حروم کردم کدوم گناه کبیره رو مرتکب شدم خدایا مگه من چیکارا کردم که با بقیه اینقد فرق دارم اونا میگن خدایا فلانو بده هنوز از دهنش بیرون نیومده برآورده شده ولی چرا من خودمو میکشم نمیدی تا میگم چرا نمیدی میزنی سرویسی میکنی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
زندگی بدردنخور

خیلیخستم خیلی خیلی فقط دلم میخاد دوستمو ببرم بالا بگم خدا تسلیم من تموم شدم دیگه نمیکشم 

توام مث من مشكلت بچه هست؟ چند وقته اقدامي؟ منم همچين تاپيكي زدم ي كم پيش

فقط تنها همین هست ولی مشکل اصلیم اینه ۸ساله

خيلي سخت و تلخه  من مشكل سقط دارم😭 زندگيم كلا تحت تاثير قرار گرفته

رو همه زندگی تاثیر میزاره به خداقسم اونقد خستم دلم میخاد بمیرم