2777
2789
عنوان

خدا پس کی به ما نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 30 پست
عزیز دلم ناامید نباش صبور باش برات ایه الکرسی خوندم

ممنونم خاهر خیلی بهم لطف میکنی😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منم😭 با گوشت و پوست دركت ميكنم

یه وقتا میگم خدایا کی قراره این درد تموم بشه اگه نمیخای تمومش کنی منو بکش راحت کن به خدا دیگه بسمه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوبت مام ميرسه😢

کی پس میرسه ؟دلم داره میترکه به خدا !مردم میگن فلان جنسیت با چه قیافه ای بده بهش میدن اونوقت ما در به در دنبال بچه تهش این

منم پنج سال چشم انتظار بودم

خاهر دردم یه درد نیس مشکلات دیگه هم دارم دارم میسوزم به خدا جیگرم میسوزه آتیش دارم میگیرم به خدا زغال شد قلبم دیگه

عزیزم تاپیکات و خوندم واقعا ناراحت شدم چله شهدا بگیر امیدوارم حاجت روا بشی 

ممنون عزیزدلم میشه بگی چجوریه 😔

ممنون عزیزدلم میشه بگی چجوریه 😔

اسم چهل شهید رو بنویس هر روز به نیت یکی از این شهدا و برای ظهور اقا ( 100 صلوات ) بفرس حالا هر چه قد که میتونی .

انشالله که حاجت روا بشی گلم برای منم دعا کن 😊

خدایا مگه من چیکارکردم باتو.  کدوم حلالتو حروم کردم کدوم گناه کبیره رو مرتکب شدم خدایا مگه من چ ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم از ته قلبم آرزو میکنم به زودی زود دامنت سبز شه

مشکل ناباروریت چیه؟ اگه خواستی بگو

عزیزم خیلی ناراحت شدم از ته قلبم آرزو میکنم به زودی زود دامنت سبز شه مشکل ناباروریت چیه؟ اگه خواستی ...

تنبلی عزیزم !ممنون عزیزدلم