2777
2789

از چند وقتگی شما رو شناخت چند وقت بعد پدرشو

منظورم اینه بهونه شو گرفت ؟

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهونشو تاحالا نگرفته الان پسرم سه سالشه  خب آدما خودشون باعث میشن ک بچشون وابستشون باشه یا نه

چکار کنم به پدرش وابسته بشه

الان دخترم ده ماهشه اصلا بغل باباش نمیره  بغل مامان بزرگ و بابا بزرگ و عمه اش میره بغل باباش ...

والا یادم نیست چند ماهگی بود 

ولی یادم بشدت بابایی بود یعنی همسرم شیش صبح میخاست بره سرکار بایستی قایمکی میرفت اگ میفهمید از خواب پامیشد ،شر میشد فقط گریه میکرد 

اکثرا شوهرم برای اینکه بچه بیدار نشه لباساشو تو راه پله میپوشید بعد از همونجا میرفت

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
والا یادم نیست چند ماهگی بود  ولی یادم بشدت بابایی بود یعنی همسرم شیش صبح میخاست بره سرکار بای ...

چه رفتاری باهاش داشت وقتی خونه بود که وقتی میرفت اینطوری می‌کرد؟

چکار کنم به پدرش وابسته بشه

پدرش باید یه کاری بکنه نه شما

خب ابراز عشقو علاقس ک بچه رو وابسته می‌کنه بچه ها بازی دوس دارن هرکی بیشتر بازی کنه باهاشون یا کاری ک بچه دوس داره بکنه براش وابسته میشه مث بغل کردن

پدرش باید یه کاری بکنه نه شما خب ابراز عشقو علاقس ک بچه رو وابسته می‌کنه بچه ها بازی دوس دارن هرکی ...

باباشو کلا نمیشناسه

چه رفتاری باهاش داشت وقتی خونه بود که وقتی میرفت اینطوری می‌کرد؟

بس که باهاش بازی میکرد به خودش وایستش میکرد 

قوربونت صدقش میرفت 

میبردتش بیرون 

میبردتش حموم باهاش آب بازی میکرد 

تو خونه هم بایستی بغل باباش غذا میخورد پایین نمی آمد از بغل باباش 

باباش میرفت دستشویی تا اون بیاد بیرون بکوب گریه میکرد😂

ما خیلی اشتباه کردیم خیلی وایستش شده بود خیلی مواقع کاراش و گریه هاش آزار دهنده بود 

وای صبح بیدار میشد شروع میکرد به گریه و باباشو میخاست 

دوباره غروب  میشد بهونه گیری میکرد بعد باباش می آمد حالش خوب میشد

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

آخه باباش باید یه تلاشی میکرد برای جذب بچه شوهر من هنوزم ک هنوزه تلاش می‌کنه پسرم جذبش بشه هرچند ک دیگ دیره اون اوایل باید بیشتر سعی میکرد ولی چون پسرم بهانه گیر بود مث همسر شما بغلش نمی‌کرد ولی الان خودش ناراحته ک چرا با من اینجوریه فک کن حتی بهش بوس نمی‌ده هرچقدر التماس میکنه