2777
2789

سر شبی دست رو قرآن گذاشت و جون بچه های کوچیک و معصوم و بی گناهم قسم دروغ  خورد..خوابم نمیبره نشستم بالا سر دخترام به چهره معصومشون نگاه میکنم و دلم میسوزه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر چی‌ ازش خواستی قسم بخوره؟ مطمئنی ک قسم دروغ بوده؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

حالا اگه قسم راست باشه اشکال نداره؟ اصلا قسم خوردن بی معنی هست مخصوصا به جون کسی چه دلیلی داره واقعا

پیج فروش لباس نوزاد و کودک دارم قیمتا واقعا مناسب هست لطفا ببینید likado.gallery

اینا مال دوران جهل انسان هست مثلا دو نفر سر یه موضوع اختلاف داشتن داوری بینشون سخت بوده قسم میخوردن 

پیج فروش لباس نوزاد و کودک دارم قیمتا واقعا مناسب هست لطفا ببینید likado.gallery

بهش گفتم چیزی استفاده نکردی؟قسم خورد نکردم..اما همش نشسته خوابه تاب میخوره همش..خیلی با آبرو هستیم همش نگرانم بیرون رفته کلی آدم دیدتش..سرشبی هم اومد خونه بابام چقدر شرمنده بودم نمیدونم کسی متوجهش شد یانه😭😔سریع گفتم بریم خونه...