2777
2789

سلام خانوما 

من امروز رفتن استخر و کلی شنا کردن آب زیادی هم قورت دادم ک باعث سوزش بینیم میشد 

اما از اون موقع تا الان ذرت قفسه سینه و ودست راستم داره دیوونم میکنه، الان فَکم هم درد میکنه، استرس گرفتم نکنه چیزیم بشه یه جوری قفسه سینه ام درذ میکنه ک نفس تنگی گرفتم، جز مامانم کسی خونه نیس ک اونم خوابه،،، چون دیشب و امروز خیل  عصبی شدم میترسم حمله قلبی باشه ولی آخه من خیلی جووونم برا اینجور چیزا اگ تجربه دارید لطفا کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش علائمت جدی اگه رفته رفته بیشتر شد برو مامانتو بیدار کن برید دکتر

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
آهنگ چیه درد فک داری و قفسه سینه تنگی نفس هم داری  مشکوکه

بخدا نمیدونم 

نفسم بالا نمیاد،مثل کسی ک مسافت زیادی دویده و دهنش مزه خون میده و نفس نفس میزنه و قفسه سینه درد میکنه 

بخدا نمیدونم  نفسم بالا نمیاد،مثل کسی ک مسافت زیادی دویده و دهنش مزه خون میده و نفس نفس میزنه ...

برو اورژانس عزیزم

آرامشتو کاملا حفظ کن. نگران نباش. 

اما مامانتو صدا کن خیلی آروم و برید اورژانس

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
برو اورژانس عزیزم آرامشتو کاملا حفظ کن. نگران نباش.  اما مامانتو صدا کن خیلی آروم و برید اورژ ...

متاسفانه نمیتونم بیدارش کنم، یعنی بکنم هم اهمیتی نمیده، ولی الان با اورژانس تماس میگیرم ببینم چی میگن