2789

باید به دل بشینه؟

امروز اومد شرایطش خوبه 

یه دسته گل قشنگم برام خریده 

اما از قیافش خوشم نیومده 

چیکار کنم؟

خدایا دوست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قیافه مهمه اما مهم ترین نیست ،شرایط دیگشون رو بسنج اگه طی چندجلسه قیافش به دلت نشست که خوبه وگرنه قبول نکن

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
من که میگم اگه قیافه برات مهمه و اصلا به دل تو ننشسته رد کن 

قیافه برام مهم نیست ولی به دلم ننشسته خوشم نیومد اصلا از قیافش😕چیکار کنم؟

خدایا دوست دارم

قیافه شاید برا یکی مهم نباشه بهت بگه مهم نیست قیافه تو زندگی ولی اگه برای تو مهمه پس به هوای چیزای دیگه نگو اینکه به دلم ننشسته باشه مهم نیست . اتفاقا مهمه چون تو میخوای با این ادم یه عمر زندگی کنی و رابطه داشته باشی . دوست صمیمیت که نیست قیافش به دلت ننشست بگی اوکی اخلاقش فقط مهمه. باز هم میگم بستگی به خودت و نگرش و معیار هات داره و اینوه معیار ظاهری برات مهم باشه هم هیچ ایرادی نداره چون این معیار تو هست و تو قراره بری با طرف زیر یه سقف 

یعنی بازم ببینمش؟

خب شرایط دیگش اگه خوبه،آره ببینش به بهانه شناخت و آشنایی بیشتر،ممکنه تو جلسات دیگه به دلتون بشینه😊

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خوب منم منظورم نبود تو دنبال پسر جذاب و خوشگلی منظورم همونه که به دلت نشسته باشه یا نه . 

بنظرت برام عادی میشه بعدا؟اینکه از قیافش خوشم نمیاد؟

خدایا دوست دارم
قیافه برام مهم نیست ولی به دلم ننشسته خوشم نیومد اصلا از قیافش😕چیکار کنم؟

پس نگیرشش.. قیافه عادی میشه دروغه..

ربطی ب زشتی خدشکلی نداره.. 

مهم اینه ب دلت بشینه.‌ ‌‌ وقتی نشست بقیه ی مشکلات زندکیم رو‌راحت تحمل میکنی.. ولی وقت اصن بددلت نباشه از راه رفتنشم ایراد میگیری... نمونه ش خودممم